Hogyan élitek túl azokat a hónapokat, amikor a családi kasszában 40000 Ft marad és még 1 hét van hátra a fizetésig?
de ha okosan csinálod lesz neked is hidd el rengeteg ez a 40 ezer 1 hétre számold már ki 5714ft naponta ebből akármilyen húst tudsz rakni az asztalra pezsgővel:))
Nekünk se volt semmink.Volt munkám de mikor terhes lettem kiraktam(próbaidős voltam)itt álltam 3 hónapos terhesen se babakocsi,se ágy se semmi,se spórolt pénz mert párom összes pénzét bele rakta az új autóba kezdőnek(hiteles de 800ezret bele tett)így nullán voltunk egy fizuval.Aztán valahogy talpra álltunk nehezen de lemondtunk mindenről.Nem mentünk sehova,nem vettünk semmit,rászoktunk az akciókra,olcsó dolgokra.Meg lehet venni a tescos tusfürdőt nem kell a baba tusfürdő.És mennyit spórolunk.Egyedül a samponom maradt baba 2 az 1-be sampon a balzsam miatt nem kell külön vennem:)
szülőket hagyjuk többet támogatjuk mi őket mint ők mindket..... szervezés,szervezés.
Ez tetszik ez az összeírkálás...
Viszont nálunk akkor megy ám el sok pénz, amikor bemegyünk vásárolni multikhoz és hú most ez is akció, most ez is és így gyarapszik a kasszánál az összeg...
Mint mindenkinél(még mindig az összeírós vagyok!)
Listával megyek de rengeteg dolog kerül bele hogy huh ez is jó áron van meg az is:))Én Metroba tescoba Lidlibe járok.Spárt kerülöm mert drága nekem.
Metroba csak rud szalámikat,felvágotat veszek mert olcsóbb mintha 30dkg-ért ugranok be a bolbta(ittmegjegyzem oké akinek nincs közel metro vagy autó az nem tudja megoldani)tescoba meg a fűszerek meg a többi konyhai cucc.Lidlibe üdítő,sajt,joghurt ilyesmi mindent megveszek én is csak nézem az árát:)50 ezret hagyok ott és akkor még nincs benne a két naponta járó kenyeres autó vagy éppen lefogyott vmi és el kell mennem a falusi méregdrága boltba.....nehéz mindenkinek hidd el de csak saját maga lát bele hogy mi az amin tud spórolni.
megértelek kedves kérdező, nekünk bár van félretett pénzünk,de az nincs, nem foglalkozunk vele, és így fizetés előtt egy héttel marad a számlán 20e Ft- környékén. Nem tudtunk mostanában félretenni, mert sok kiadásuk volt, de majd idén talán....
ha egy héttel a fizetés előtt marad 40e Ft, akkor abból tegyél félre 30e-t és maradék 10-ből éljetek egy hétig. Simán lehet. Három hónapon át meglesz a biztos 100e a számlán.
Mi erről a véleményed?? Nem lehetetlen hidd el!!
Hát, én örülnék nagyon :)
Kb egy hónapra van ennyi, minden számla minuszban, és már nem tudok hova nyúlni. Már gyűlnek a kifizetetlen számlák is... Mindketten diplomások vagyunk, szégyen....
Ne haragudj nem tudok elsiklani afelett,hogy amíg dolgozták 78 ezret hoztál haza, most meg egy hétre kevesled a 40 ezret!
Mert,ha kerestél volna mondjuk 300 ezret, akkor érthetőbb lenne.
Hát igen, tényleg annyit kerestem, szinte most is annyi a "fizetésem" , de én úgy veszem észre, hogy akkor nem költekeztünk ennyire mint most. Valahogy hogy itthon vagyok másabb. Akkor rendeltük a kaját, mert reggel elmentem este hazaértem.
Több pénz megy el, persze az árak is másabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!