Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónapos kislányom mellől 1...

7 hónapos kislányom mellől 1 másodpercre nem mehetek el anélkül, hogy üvöltene. Ez meddig tart?

Figyelt kérdés

Gondolom szeparációs szorongás. 1 hónapja tart. Már akkor kétségbeesett ordításban tör ki, ha állok fel mellőle. Ha ott van vele más (bátyus, apa), akkor nincs gond. De ha egyedül marad, üvölt.

fél éves koráig semmi gond nem volt vele, szépen elvolt egyedül is.

Vagy más oka lehet szerintetek??

2012. jan. 3. 23:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Még max 1hónap (legalábbis nálunk kb 8hósan hagyta abba).

Most 15hós és újra kezdte.

2012. jan. 3. 23:12
 2/5 A kérdező kommentje:

Egyik szemem sír, a másik nevet. Sír, hogy ha abba is marad, újrakezdődhet. Nevet, mert ezek szerint még van remény.

A fiam szerencsére sosem csinált ilyet. Így most értetlenül állok a lányom előtt...

2012. jan. 3. 23:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, szeparációs szorongás.

Nézd a jó oldalát: örülj annak, hogy nem csak te vagy neki a világon, hanem jól elvan mással is, csak legyen valaki mellette. Nálunk ebben a korban senki nem felelt meg a fiamnak, még Apa sem, csak én. Úgyhogy jött velem a wc-re is...

Pár hét és tényleg elmúlik. A második kör meg már tök más lesz, akkor majd már megy utánad a saját lábán, azért az könnyebb lesz.

2012. jan. 3. 23:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Tudom nem volt kérdés, hogy mit csinálj, de nálunk bejött, hogy törökülésbe odaültetem a lábamra-ölembe és átkarolom(így ülünk pár percig). Úgy elvan nélkülem utána egy 10 percig :D.
2012. jan. 4. 04:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is kb. két hónapig tartott, és nem is jött vissza - vagy legalábbis nem olyan mértékben, hogy olyan élesen élne a memóriámban, mint a 7-8 hónapos kori!
2012. jan. 4. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!