Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezne hogy 6 hónapos kislány...

Létezne hogy 6 hónapos kislányom áttér a 3x 45 perc alvásról az egyszeri 2 órás alvásra! Ez 1 évesekre jellemző nem?

Figyelt kérdés
Ebéd után mindig átöltöztetem mert még a feje teteje is kajás :D Arcát áttörlöm nedves kendővel és beteszem a kiságyba aludni! Köze van ennek az öltözünk mosdunk dolognak a hosszas csucsuhoz? Talán megnyugszik! De szerintem akkor is korai ez az egy alvás! Ja fél kilencig alszik reggel, este 8-tól!
2012. jan. 3. 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Ő tudja. Összehasonlíthatod az átlaggal, de minek?
2012. jan. 3. 17:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiam este 8-tól reggel 8-ig alszik,10 hónaposan úgy döntött,hogy 3 alvás helyett elég lesz neki napi 1x 2 óra alvás!

1 éves!

2012. jan. 3. 17:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is pont fél éves volt mikor csak egyszer kezdett ludni :(

Most2 éves kb heti 1* bírom letenni aludni napközben,amúgy egész nap fent van :(

2012. jan. 3. 17:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Ikreim 1x 2,5 órát alszanak nappal ( kb ) , plusz az éjszakák fél 9-től kb 8ig.

1 évesek.

35. N

2012. jan. 3. 18:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Minden baba más. Lányom fél éves korától 9 hós koráig kétszer aludt, utána csak egyszer. 2 éves korától heti 1-2x aludt délután, most 3 éves, egyátalán nem alszik nappal (ha mégis, éjfél-1 óra mire le tudom rakni még betegen is )

Fiaim 17 hósak, egyszer alszanak nappal, kb 14 hós koruktól. Addig 2 aludtak, talán 8-9 hós koruktól fogva.

2012. jan. 3. 22:10
 6/7 anonim ***** válasza:

6 hónaposan nekem elég korai a napi egy alvás!

Nem nyűgös már kora délután!nem látod rajta hogy fáradt?

2012. jan. 3. 23:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nem nyűgölődik, mondjuk a délelőttünk, értem itt fél 11-ig az ébredéstől elég pihengetős :D Fetrengünk az én ágyamban kicsit bealszunk kicsit játszunk :D És e miatt lehet meg van az ő napi adagja :D
2012. jan. 6. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!