Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet ez 6 hetes kislányom...

Mi lehet ez 6 hetes kislányom füle mögött?

Figyelt kérdés
Végig van repedve a bőr,és váladékozik meg enyhén vérzik is ez a váladék meg rászárad az egész fülére.Lehet ekcéma?Mivl kezeljem?Nállunk nincs védönő és a gyerekorvos szabin van jan.10-ig.
2012. jan. 3. 18:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Oliva olajjal kenegesd neki,szépen begyógyul majd.
2012. jan. 3. 18:38
 2/16 anonim ***** válasza:
A kislányomnak is volt váladék (ragacsos, színtelen, ami sárgára száradt), de nem vérzett, nem volt berepedve.Kb. ilyen idős korában. Langyos kamilla teával letöröltem, és mikor megszáradt, hexaklorofénes púderrel szórtam be. Ezt a doki írta ki a köldökcsonk kezelésére. Ettől 2-3 nap alatt elmúlt. Fürdés után csináltam, csak 1* naponta.
2012. jan. 3. 18:39
 3/16 A kérdező kommentje:

kiprobálom a kamillát mert az olajat már probáltam de mivel mindig nedves a váladéktól nem gyógyul eddig neki sem volt repedés ezt ma vettem észre,akartam rá alkohol tenni de az nagyon fájna neki,igy nem mertem.A vérzés nem erös csak olyan szivárgos és csak nagyon kevés.

És ez mitöl van nekik?

2012. jan. 3. 18:43
 4/16 anonim ***** válasza:
ótvar is lehet, vidd gyerekorvoshoz, ha az, akkor fertőző.
2012. jan. 3. 19:01
 5/16 A kérdező kommentje:
Az otvar holyagokat képez az egész testén!!!!!
2012. jan. 3. 19:13
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mitől van, de a lányomnál is ki szokott jönni. Csak mindig elfelejtem megkérdezni a védőnőt vagy a dokit. De holnap jön, felírtam, megkérdezem végre.
2012. jan. 3. 19:59
 7/16 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt ilyen.A lényeg,hogy jó zsíros krémmel kell bekenni(nekünk gyógyszertári "zsírzó" krémünk van),naponta többször.Kiszáradt a bőre azért repedezett ki.
2012. jan. 3. 20:29
 8/16 anonim ***** válasza:
voltál már ótvaros? mert a lányom igen.. nem volt hólyag , csak ragadós varr.
2012. jan. 3. 21:20
 9/16 anonim ***** válasza:
2012. jan. 3. 21:21
 10/16 anonim ***** válasza:
van fülbevalója? a lányommal is ezzel küzdöttünk, most 17 hónapos és olykor még mindig száraz, repedezett a füle mögötti rész. nekünk arra tippeltek hogy a fülbevaló okozza mert a cimpánál is volt száradás
2012. jan. 3. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!