Mitől lehet piros 4hós kislányom füle mögött?!
Figyelt kérdés
Mivel kenjem?Fülbevalója már egy hónapja van nem hiszem hogy attól.2011. máj. 20. 18:26
1/3 anonim válasza:
Mi is 4 hónaposak vagyunk...Lehet ez hülyeség lesz, de nem lehet, hogy a melegtől??Az én lányom tele van piros foltokkal és én a melegnek tulajdonítom..De mondjuk ezek el is múlnak.Én felhívnám a védő nőt...
2/3 anonim válasza:
Az én lányomnak is volt, kb. ennyi idősen.Piros és száraz? Mert akkor ekcéma.Semmi gond, pillanatok alatt elmúlik.Vegyetek a gyógyszertárban Lipobase kenőcsöt, és reggel, este kenjétek be neki vékonyan.Ez mindenre jó, akkor is használ, ha csak ki van neki száradva.Recept nélkül kapható.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszolat.Fogok venni.Tegnap bekentem neki Nivea hintőporral mára elmúlt.És mitől jöhetett ki neki?
2011. máj. 21. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!