Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet ez 6 hetes kislányom...

Mi lehet ez 6 hetes kislányom füle mögött?

Figyelt kérdés
Végig van repedve a bőr,és váladékozik meg enyhén vérzik is ez a váladék meg rászárad az egész fülére.Lehet ekcéma?Mivl kezeljem?Nállunk nincs védönő és a gyerekorvos szabin van jan.10-ig.
2012. jan. 3. 18:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Köszönöm a válaszokat!Nem,nem voltam ótvaros és remélem a lányom sem lesz az,de tanultam róla mivel dajka vagyok,és utána is olvastam az van az arcon,orron,nyakon karokon és lábakon de nem a fül mögött és hólyagos aztán ha kifakad sárgás folyadék van benne és így képezz sebeket a testen.

Kivettem a fülbevalóját mert be gyulladt a füle tőle és nem akart gyógyulni,de ez már nem most volt hanem 3hete ezt pedig csak most 2 napja vettem észre mert be gyulladt a jobb füle belül a keresztelő után,(belefolyt a szentelt víz)és voltunk a fülészeten aztán este mikor kicseréltem a vattát akkor vettem észre .Sajnos ma is vérzett a bal füle mögött tettem rá este hintőport már nem váladékozik de még mindig csúnya akkor az olajos krém jobb?Vagy a Sudocrem is jó lehet rá?

2012. jan. 4. 12:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább neogranormon,de én elmennék a gyógyszertárba ott biztos tudnak ajánlani valamit.
2012. jan. 4. 14:15
 13/16 A kérdező kommentje:
A gyógyszertárban a Sudocremet ajánlották.
2012. jan. 4. 15:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Nálunk az nem segített,de remélem nálatok hatásos lesz!
2012. jan. 5. 17:26
 15/16 A kérdező kommentje:

Voltunk bőrgyógyásznál és ekcéma irt fel neki egy jó zsíros kevert kenőcsöt egy nap alatt begyógyult.

Most minden hajlatát ezzel kenem mert piros volt és arra is nagyon jó.

2012. jan. 12. 14:45
 16/16 anonim ***** válasza:
köszi hogy megírtad.ha a lányomnál ilyen lesz legközelebb(én írtam hogy nála is van ilyen) akkor én is leviszem nézzék meg.
2012. jan. 12. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!