Mikor indul el kisfiam?
A lányom 7 hónaposan felállt és 15 hónaposan indult el.
A te fiad is akkor fog elindulni amikor akar. Siettetni nem lehet, hidd el. :)
ezt most nem is értem!
egyrészt ha 1 hete állt fel akkor talán meg kéne először tanulnia stabilan állni, majd oldalazva lépegetni. kb. 3-6 hónap szokott lenni a felállástól a járásig.
arról nem is beszélve, hogy 8 hónapos, tudod hány gyerek jár 8 hónaposan? :S mondjuk 100ból 1. de az is 5-6 hónaposan állt fel, nem 1 hete :)
nem tudom minek kell enniyre siettetni, most az a legfontosabb, hogy megerősödjön a gerince az előre fele járáshoz ami legalább 1-2 hónap, addig azt se várd, hogy előre lépegessen kézen fogva, mert bajokat vonhat maga után!
Az még odébb van:)
Az én kisfiam 7 hónapos volt, amikor felállt, 10-11 hónapos volt, amikor elindult.
14:49es válaszolónak:
azért nem vagyok annyira hülye hogy azt gondoljam már 1-2nap és állni fog..véleményekre vagyok kiváncsi hogy kinek mikor.ennyi!!és tudom minden baba máshogy fejlődik!!ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!