Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam 21 hónapos és kb.10...

Kisfiam 21 hónapos és kb.10 szót mondd. Nem kevés ez? Mikor indul be nála hogy többet beszéljen?

Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 17:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Kisfiam 2.5 éves, 21 hónapos korában nem is igazán mondott egy szót sem, csak a saját nyelvén mondta a magáét egész nap :)

Most kezdett nála beindulni a beszéd, de úgy hogy napról napra bővül a szókincse, egyre több mindent mond.

Előtte aggódtam, de a védőnő és a gyermekorvos is nyugtatott hogy semmi gond.

2011. febr. 26. 18:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia

Az én kislányom is ennyi idős és csak néhány szót használ tudatosan (apa, papa, a kutyáink nevét, pápá, baba), azt sajnos nem mondja hogy anya:-(. Ha én mondom akkor is csak azt mondja utánam ami neki tetszik. Két nyelvet tanul vagyis kell majd megtanulnia, az angol szavak jobban tetszenek neki. Végülis nekem mindegy melyik nyelven kezd el elöbb beszélni, csak már beszéljen...várok türelmesen vagyis probálok, kitartást neked is

2011. febr. 26. 22:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Kisfiam 20,5 hónapos. Ő kb.60 szót tud. Azt gondoltam,hogy nagyon le van maradva. A héten beszéltem a védőnővel,ő azt mondta,hogy a fiúk ebben a korban nem szoktak ilyen "sok" szót mondani,átlagban 10-20 szó az aktív szókincsük.
2011. febr. 26. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!