6 hetes kisfiam az elmúlt 2 hétben heti 400 grammot hízott, nem sok ez?
nem bántásból de én soha nem értettem anyukák miért hiszik, hogy nem elég a tejük? hogy miért "tömik" meg a babájukat még tápszerrel?
az anyatej azért is remek mert nem lehet túletetni a babát, míg tápszerrel igen. és az is lehet, hogy nem nagy étkű a babád csak komfortszopizna amire neked az a reakciód, hogy még kaját belediktálsz :)
tényleg nem bántani akarlak, tudom nagyon nehéz de bízzál jobban a testedben és hagyd a fenébe a tápszert, gondolom azért nem szeretnéd ha 3 hónaposan 10 kiló lenne :/
Szia, ha anyatejes lenne, azt mondanám, nem gond, így viszont valószínűleg "túleteted".
Anyatejjel együtt 120-160, vagy anyatejen felül adod ezt neki? Én csökkenteném mindig egy picivel míg el nem érjük az átlagos 6hetes mennyiséget (bár ez is eltérő babánként h melyik mennyit eszik) és ha nem éhes nyűgös utána, akkor maradni annál a mennyiségnél.
Azt azért érdemes szem előtt tartanod, h minél többet pótolsz, annál kevesebb tejed lesz, érdemes lenne 3napot rászánni és szaporítani kicsit, utána lehet h tápszer sem kellene. Plussz amíg egy anyatejes elnyammog 100ml-en 20-30-40percet,a tápszert gondolom nem ennyi idő alatt eszi meg, nem küzd meg érte, később is jön a jóllakottság érzet. sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!