11 hetes kisfiam egy hét alatt csak 70 grammot hízott. Aggódnom kell?
Figyelt kérdés
Csak anyatejjel táplálom. Eddig szépen hízott heti 20-30 között. De az elmúlt héten 15-öt most pedig 7 dkg-ot. Kb 7-szer eszik egy nap 100 és 120g között. Tennem kell valamit, vagy normális?2011. aug. 1. 11:18
1/1 anonim válasza:
Teljesen normális.Most így hízott, jövő héten meg jobban fog, ne aggódj!Nekem elmondta a védőnő, hogy amikor hosszra nőnek a babák, akkor keveset híznak, és fordítva, a kettő nem megy egyszerre.Semmi baj nincs ezzel!Nálunk sajnos hónapok voltak, hogy alig hízott.3 és fél hónaposan duplázott, majd úgy lelassult a súlygyarapodás, hogy 5 hónap alatt sikerült egy kilót híznia.Tiszta ideg voltam, magán rendelésre vittük, vérvétel stb.Kiderült, hogy semmi baja, egyszerűen ilyen alkat (én is alacsony és vékony vagyok, mit várunk a lányomtól?).Másrészt meg kevés volt akkor már a tejem, ez is okozhatta, ez volt a fő gond.De egy hét nem számít, egészen biztosan semmi gond nincs!Majd bepótolja!Az én lányom is bepótolta utána, a maximumot hízza az elmúlt 2 hónapban.(havi fél kg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!