Kisfiam 10 hónapos lesz egy hét múlva és még nem tud felülni. Aggódnom kellene?
Figyelt kérdés
Jön majd a védőnő és megyünk dokihoz is, csak addig kiváncs lennék a véleményetekre. Kinek mikor ült fel egyedül a babája?
Egyébként már kúszik, felhúzza magát térdelésbe, onnan néha feláll, de ez még nem annyira jellemző. Négykézlábra áll és rugózik, féloldalt már ül - egyik kezével támaszkodik.
2011. febr. 4. 10:41
1/7 anonim válasza:
6,5 hónaposan négykézláb kutyázásból kiült oldalra.
Szerintem 10 hónaposan már illene ülnie, de talán nem törvényszerű.
Itt egy táblázat, itt 8 hónaposan írják, hogy önállóan felül: [link]
2/7 anonim válasza:
Elvileg kellene már ülnie,de nem minden baba csinálja. Az egyik lányom már 6 hósan ült stabilan, a másik 7 hónaposan felállt és onnan tottyant le ülésbe. Lehet,hogy a te babád is így fogja csinálni. Akkor lenne baj,ha egyáltalán nem mozogna.
3/7 anonim válasza:
Szia.
Nekem is olyan 10 majd nem 11 hónapos volt mikor egyedül felült a babám. Ne aggódj nem minden baba egyforma.
Kis lustaság az enyém,de semmi baja nincs. Védőnő sem mondott semmi rosszat.
4/7 anonim válasza:
Szerintem se aggódj,minden baba más ütemben fejlődik,másban erős! Az én babám pl 9hónaposna már ment,de még mindig nem mond semmit és már másfél éves! Gyereke válogatja!
5/7 anonim válasza:
10 hónapos a kislányom és Ő sem ül még fel egyedül. Egyébként kb. ugyanazokat csinálja mint a Te kisfiad. Szerintem ez nem gond. Kicsit még erősödnie kell.
6/7 anonim válasza:
Szerintem ha ennyi mindent csinál amit leírtál akkor már képes lenne rá, csak nem jött még rá a módjára. De hamarosan meg fogja csinálni, ne aggódj, vagy ki fog ülni oldalra, vagy állásból seggre pottyan. Mindkettő jó.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!! Megnyugodtam azért :)
2011. febr. 4. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!