Ne. Ha nyugodtan alszik, szépen veszi a levegőt, felesleges piszkálni. Majd felébred, ha éhes lesz, pihenj addig te is!
2011. márc. 10. 21:05
2/13 anonim válasza:
Lehet érzi a melegfrontot.Az én kisfiam 7 hete és ma még nem aludt :(Nyűglődik egész nap.
2011. márc. 10. 21:06
3/13 anonim válasza:
Gond biztos nincs, de én tuti nem hagytam volna eddig aludni, mert így éjjel nem sokat fogtok aludni, szerintem...
2011. márc. 10. 21:09
4/13 anonim válasza:
Én is tartanék tőle, hogy éjjel is fog-e aludni, de végül egy éjszakát ki lehet bírni, csak rendszert ne csináljon belőle. Vagyis én nem hagynám, hogy több nap is így csinálja. Én volt, hogy szép lassan elkezdtem vetkőztetni, hogy majd fürdünk és közben fel is ébredt, fürdés, vacsi, alvás. Azóta persze beált az esti rendszer.
2011. márc. 10. 21:12
5/13 anonim válasza:
Én felébresztettem volna, max 3 óra alvás után. Legalább egy evésre, peluscserére. Most lehet, hogy egész éjjel fent lesztek.
2011. márc. 10. 21:14
6/13 anonim válasza:
10 hetes babánál miért lennének fenn egész éjjel?????? Legfeljebb egy órát, aztán alszik tovább. Ha a baba elkezd ébredezni és azonnal megszopiztatod, esélyes, hogy vissza is alszik és egyáltalán nem lesz vele semmi gond. Nekem mindkét gyerekem simán megcsinálta ezt így.
2011. márc. 10. 21:19
7/13 anonim válasza:
Szia!
Mostmár ne ébreszd fel, viszont készülj az éjjeli műszakra (remélhetőleg nem lesz hosszú)
A napirend kialakításhoz muszáj következetesnek lenni. Ha alszik,gyengéden fel kell kelteni fürdetési időpontban, megfürdetni, felöltöztetni, pelenkacsere, etetés stb. és visszaaltatni. Kicsi még, gyorsan vissza fog alukálni!
2011. márc. 10. 21:20
8/13 anonim válasza:
Én soha nem ébresztettem fel, mindig hagytam, hagyom aludni annyit, amennyi jól esik neki. Egészséges csecsemőt nem kell zargatni. Koraszülött babánál más a helyzet, őket ébreszteni kell kajához.
Egyszer az elején a babám felcserélte a napszakokat, akkor kellett kicsit trükköznöm. Ha sokat aludt napközben, éjjel ugyanúgy aludt, nem volt gond. De ha felkelt volna, hát felkelek és megetetem, ennyi :) Aludjon csak szépen, fejlődik az idegrendszere, ha éhes, úgyis felébred. Én semmi pénzért nem piszkálnám :)
2011. márc. 10. 21:48
9/13 csill79 válasza:
Mikor kelt fel?Éjjel aludt?
2011. márc. 10. 22:50
10/13 anonim válasza:
Én inkább felébresztettem volna fürdés előtt....
Én is mindig hagytam aludni előtte és annak az lett a vége, hogy éjjeli etetés után nem aludt vissza, hanem ébren
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!