Tényleg túlsúlyos a 14 hós kisfiam? Aggódnom kellene?
86 cm és 13 kg.4050 grammal és 57 cm-vel született. Már
elindult egész nap megy de nem fogy. Mit tegyek?
Nem túlsúlyos. az még normális, ha egy éves korára megháromszorozza a testsúlyát, ne aggódj ezen. valamint nem jár még olyan rég, hogy le tudná mozogni, de neki még nem is kell:D sok örömöt hozzá:D
2010. máj. 20. 20:56
2/13 anonim válasza:
Az én kisfiam 11,5 hónapos korától jár önállóan, mostmár szabályosan szalad-ő az egésznapos rohangálástól csak nagyon beizmosodott.
Igaz, hogy ő csak 11kg és 80cm, nemigen van rajta felesleg.
Gondolom nem kap sok édességet, sok tápszert, és nem eteted túl.
2010. máj. 20. 20:56
3/13 anonim válasza:
Az én fiam 16 hónapos és 15kiló, 87cm.Túlsúlyos.Legalábbis a védőnőm szerint.Kenyeret,ropit,édességet,tészta féléket ,joghurtokat kerülnünk kell,a zöldség,a gyümölcs és a sovány húsok maradtak,a főtt ételeket pedig nem szabad túlfűszereznem.Rosszul esik mert néha olyan érzésem van mintha éheztetném,de a védőnőm azt mondta ezt csak addig kell csinálni amíg utol éri magát,vagyis nem fogyni kell hanem le kell lassítanom a hízást.
2010. máj. 20. 21:07
4/13 anonim válasza:
15 hós a fiam, 14,24 kg és 85 cm. Dokinéni szerint nagyon szépen fejlődik, semmi gond a súlyával. Egyébként 3 hónap alatt hízta meg az 1 kg.-ot.
2010. máj. 20. 21:11
5/13 anonim válasza:
Fiam 4400 gramm és 57 centivel születet, 1 évesen volt 12,2 kg és 82 cm. 11 hónaposan indult el.
Azóta sem ment össze,soha nem fogyott már 10 éves 46 kg és 150 cm .
Apja 193 cnti, én 170.
A lányom 3950 grammal és 56 centivel született, ő 14 hónapos majdnem 11 kiló és 81 cm.
Mind a ketten rengeteget ettek, ill a kicsi eszik, d e nagynak is még minidg jó étvágya van.
2010. máj. 20. 21:15
6/13 anonim válasza:
2. vagyok. Elfelejtettem írni, hogy a mi dokink szerint gírhes a fiam és többet kellene ennie.
Én ennek ellenére nem tömöm és eszembe sincs édességet adni neki, eszembe sem jut megvenni, hisz mi sem esszük ezeket.
Szerintem lehet, hogy genetika is ez, hisz én és a párom vékonyak vagyunk, miért lenne duci a babánk-de lehet, hogy ezt csak én gondolom így.
2010. máj. 20. 21:16
7/13 anonim válasza:
Nekem lányom van!14 hónapos 82 centi,14 kg.9.5 hónapos korától megy.Mégis hízik.Átallussza az éjszakát,nyugodt,vidám csaj.Szeret enni.Aggódni nem aggódok,mert 2 év múlva megy az uszodába.
Állandóan cipekedik.A porszívót egy kézzel nyöszörögve hurcolja.Mindig az jut eszembe,hogy a Fekete Laci nem valami rokona-e?!
2010. máj. 20. 21:19
8/13 anonim válasza:
Szerinted sok rajta a fölös zsír?
A babám 8 hónaposan volt 11,2 kg, 78cm. Soványabbnak tűnik, mint valaha. Van, aki azt mondja, hogy kövér. Inkább erős csontú. Már a combja sem valami hurkás. Az alsó bordái kilátszanak. Ezzel szoktam viccelődni. Szóval nem hinném, hogy a tiéd kövér lenne.
2010. máj. 20. 21:24
9/13 anonim válasza:
Íme a másik véglet: 15 hónapos lányom 8,5 kg és 74 centi. Egyáltalán nem sovány ennek ellenére.
2010. máj. 20. 21:54
10/13 anonim válasza:
Szerintem nezd meg a csöppödet, ha millio hurkaja van es ugy latod, hogy jo sok fölösleg van rajta akkor igen kicsit köver, es akkor visszavenni az edessegböl meg amiket irtal. De ha nem sok a hurka akkor csak jo izmos erös csontu ahogy a kisfiamra mondtak szülesnel: sürü gyerek! (a girhesen jot nevettem :D ) Az en kisfiam kicsit több volt mint 13kilo es 87 cm volt 14 hosan, most mar 2,5 eves es 18,5 kilo 104 cm-vel, a hasonlo magassagu gyerekek itt a környeken olyan 14-15 kilo körül mozognak, pedig nemelyiknel vekonyabb a kisfiam. Nem ezen mulik, ha aranyos akkor nincs gond.Nyugi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!