Egy hetes kisfiam (3400 grammal és 51 cm-rel született) nem eszi meg csak átlagban a 50 grammot egyszerre. A védőnőm szerint ez kevés, már 60-at kellene. Mit csináljak hogy többet egyen?
Nyugodj meg, ez teljesen jó! Az enyém csak 30-40-et evett 1 hetesen (3760g-al született).
Én is aggódtam, nekem pont a védőnő mondta, hogy ne mérjem, csak szoptassak minél gyakrabban. Szépen meg is indult a súlya.
teljesen igaza van az elsőnek!!
ha hozza a heti hízási súlyt, akkor teljesen mindegy, hogy mennyit eszik napi átlagban.
nem kell aggódni, az én babám 30-40-eket evett, de aztán nem mértem, mert csak idegeskedtem rajta
szoptasd annyiszor, amennyiszer csak kér és szépen fog gyarapodni, tudja ő, hogy mennyit akar enni
- az én védőnőm egyébként azért piszkált, hogy ne adjak neki olyan gyakran enni, hagyjam ordítani, ha éhes és csak 3 óránként etessem - na egy nagy frászt!!
a fiam 3,65 kg-mal született, és 2 hósan 6,69 kg volt :)
Mi is 50-60-at ettünk es szépen hizott,havi 800-900g-ot.
Most egy évesen 12 kg,80 cm és lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!