Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy hetes kisfiam (3400...

Egy hetes kisfiam (3400 grammal és 51 cm-rel született) nem eszi meg csak átlagban a 50 grammot egyszerre. A védőnőm szerint ez kevés, már 60-at kellene. Mit csináljak hogy többet egyen?

Figyelt kérdés
Más babája mennyit eszik/evett ilyen idősen?
2009. jún. 16. 15:11
 1/7 anonim ***** válasza:
50 v 60-an nem tök mind1?Ráadásul meleg is van még 1 felnőtt sem kííván annyit enni!Nyugi,szoptassad csak amikor kér a védőnővel meg ne foglalkozz!Erőltetni nme szabad a babáknak az evészetet mert csak kárt okozol!A babád tudja a legjobban h menniyt szeretne enni és hidd el h szólni fog ha éhes!Védőnő csak könyv alapján mondja az imáját...
2009. jún. 16. 15:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, ez teljesen jó! Az enyém csak 30-40-et evett 1 hetesen (3760g-al született).

Én is aggódtam, nekem pont a védőnő mondta, hogy ne mérjem, csak szoptassak minél gyakrabban. Szépen meg is indult a súlya.

2009. jún. 16. 15:15
 3/7 anonim ***** válasza:

teljesen igaza van az elsőnek!!

ha hozza a heti hízási súlyt, akkor teljesen mindegy, hogy mennyit eszik napi átlagban.

2009. jún. 16. 15:15
 4/7 anonim ***** válasza:
és szerinted nem fejlodik?, én ugyan nem Magyaro-gi vagyok, nálunk nincs védőnő, csak dokihoz visszuk a babát, de soha ilyen gondom nem volt, még csak nem is méregettem, hogy mennyit eszik- a kórházban csinálták, de soha nem mondták, hogy sok vagy kevés. szerintem a baba tudja, hogy mennyi kell neki, és ha nem ordít az éhségtol akkor most mit csinálj, kezd ot el tomni eroszakkal?
2009. jún. 16. 15:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Az enyémmel is tavaly ilyen meleg időben jöttünk haza. Majdnem korás lett, mert a 36. héten született 3000gr-al. 2650-el hoztam haza, besárgult, vashiányos volt, állandóan aludt, nem evett... A védőnő kérésére 1-2-szer felébresztettem 3 óra alvás után, hogy egyen, de nem használt. Végül hagytam, had aludjon többet, és amikor felébredt és aktív volt, többet is evett. 1 hós korára lett 3000gr, de azután szépen rákapott a cicire.
2009. jún. 16. 15:20
 6/7 anonim ***** válasza:

nem kell aggódni, az én babám 30-40-eket evett, de aztán nem mértem, mert csak idegeskedtem rajta

szoptasd annyiszor, amennyiszer csak kér és szépen fog gyarapodni, tudja ő, hogy mennyit akar enni

- az én védőnőm egyébként azért piszkált, hogy ne adjak neki olyan gyakran enni, hagyjam ordítani, ha éhes és csak 3 óránként etessem - na egy nagy frászt!!

a fiam 3,65 kg-mal született, és 2 hósan 6,69 kg volt :)

2009. jún. 16. 15:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi is 50-60-at ettünk es szépen hizott,havi 800-900g-ot.

Most egy évesen 12 kg,80 cm és lány.

2009. jún. 16. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!