Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más babája is felébred minden...

Alaszka kérdése:

Más babája is felébred minden zajra?

Figyelt kérdés
6 hónapos, de nem emlékszem, hogy valaha is jobban aludt volna. Minden zajra, neszre, köhintésre felébred, egyedül a babakocsiban alszik mélyen, a levegőn, ott nem zavarja az autók, stb. hangja. Viszont otthon a családnak lábujjhegyen kell járnia, ami elég nehéz, mert van egy 4 évesem is. Viszont este is mikor már a nagy alszik, nekünk síri csendben kell lennünk (velünk van egyszobában), 10 percenként felébred, és csak cicin tud visszaaludni....Ez elég fárasztó...Éjjel is sokszor ébred...Fog valaha jobban aludni??
2012. jan. 2. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Az enyémek is zajérzékenyek, de ha bealudtak, akkor már csak megrezzennek, nyekeregnek és alszanak tovább. Kivéve a hangos, hirtelen zajok, arra felébrednek (pl. telefon, csörömpölés, dudálás). Voltak rosszabb és jobb időszakok és én se tudtam mást tenni, mint csissegni esténként. Onnantól lett sokkal jobb, hogy nélkülem aludtak éjjel.
2012. jan. 2. 23:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát az én gyerkőceim szerencsére nem ilyenek (3,5 éves, 2 éves, 6 hónapos). Bár így is szoktattuk őket. Napközben világosban alszanak, úgy, hogy én közben simán porszívózok a másik szobában. Meg hát a legkisebb 3-szor alszik, és 2 alvás alatt muszáj elviselnie a 2 nagyobb gyerkőc zaját (délben minden gyerek alszik).
2012. jan. 2. 23:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy fog-e jobban aludni. Én amióta tudom az eszem, nagyon rossz alvó vagyok. A legkisebb zajra megébredek és ha felébredek csak keservesen 1-2 óra múlva tudok visszaaludni. Most is ezzel "szívok". Pici babám 4 óránként eszik éjjel-nappal. Éjjel, mikor megébreszt, megszoptatom, és mire újra elalszom, majdnem megint kelnem kell hozzá. Borzasztó.

Nekem is van egy nagyom, ő 5,5 éves, mindig vigyáztam, nehogy felkeltsem, de ő soha nem ébredt meg semmire, úgy alszik, mint a tej. A kicsi viszont olyan lesz, mint én, minden neszre megébred, elég, ha csak fordulok az ágyban, megébred arra is. Nem nyekereg az ágy vagy ilyesmi, egyszerűen a suhogásra, ahogy helyezkedem, megriad.

Nekem egyetlen megoldás a füldugó, bár az sem zárja ki teljesen a zajokat, csak letompítja.

Remélem a te gyermeked nem jár úgy, mint én.

2012. jan. 2. 23:47
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Én is "zajban" és világosban altattam mindkettőt, de ez szerintem alkati kérdés, én is zajérzékeny vagyok :)
2012. jan. 3. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!