Más babája is felébred minden zajra?
Nem tudom, hogy fog-e jobban aludni. Én amióta tudom az eszem, nagyon rossz alvó vagyok. A legkisebb zajra megébredek és ha felébredek csak keservesen 1-2 óra múlva tudok visszaaludni. Most is ezzel "szívok". Pici babám 4 óránként eszik éjjel-nappal. Éjjel, mikor megébreszt, megszoptatom, és mire újra elalszom, majdnem megint kelnem kell hozzá. Borzasztó.
Nekem is van egy nagyom, ő 5,5 éves, mindig vigyáztam, nehogy felkeltsem, de ő soha nem ébredt meg semmire, úgy alszik, mint a tej. A kicsi viszont olyan lesz, mint én, minden neszre megébred, elég, ha csak fordulok az ágyban, megébred arra is. Nem nyekereg az ágy vagy ilyesmi, egyszerűen a suhogásra, ahogy helyezkedem, megriad.
Nekem egyetlen megoldás a füldugó, bár az sem zárja ki teljesen a zajokat, csak letompítja.
Remélem a te gyermeked nem jár úgy, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!