Másnak is felébred még éjszaka 2x-3x a 7-8 hónapos babája?
A lanyom nagyon-nagyon jo alvo, de van, hogy O is ebred akar 3-4 alkalommal is.Ez leginkabb fogzasnal fordul elo, vagy ha apukaja nagyon horkol :)
Elofordul meg 1-2 eveseknel is ne aggodj.
8 honapos kislany anyukaja
Szia. Enyém 23 hónapos, és kb. olyan 20 hónapos kora óta van, hogy csak kora reggel kel már fel, iszik másfél dl tejet, és alszik tovább 8-9-ig.
De egy-másfél éves koráig ő is kelt 2x3-szor is egy éjszaka. Szép lassan leszoktattam a tejivásról, a tea és a víz miatt meg már nem szívesen kelt - gondolom.
7-8 hónaposan ez még teljesen normális, ne aggódj! :)
8 hónaposan a lányom simán 2-3szor szopizott éjjel, sokszor csak úgy felkelt szerintem nem volt se éhes se szomjas.
Most nem tudom eldönteni h fogai miatt volt e ez (7 és fél volt mikor az elsők jöttek) de igazából előtte is ennyiszer ébredt és azóta is 2x még ébred. 11 hónapos.
Én már mindent próbáltam, több ruha, kevesebb ruha, hálózsák, fogzásos mindenféle termék amit csak ajánlottak (bár nem jön most foga ahogy látom) nem nyálzik, nem rág. Ringattuk, hagytuk kicsit sírni, de csak egyre jobban sírt, volt h csak apa ment be hozzá, de az se segített, hagytam neki égve kis jelzőfényt hátha a sötét zavarja, áttettük az ágyát másik falra :), jól megetettem lefekvés előtt, Már kínunkban mindent megpróbáltunk, de hiába.
Lehet ha már nem fog szopizni akkor leszokik róla, az is lehet h akkor se, nem tudom:)
Mindenesetre fura nekünk, mert a fiunkkal is mindent így csináltunk mégis 5 hós kora óta minden éjjelt átalszik (2x volt beteg amikor ébredt éjjel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!