Van olyan anyuka, akinek a babája nappal csak rajta vagy mellette alszik? Ha a kiságyba teszem, felébred és sír.
Kedves utolsó! A babakocsit az én fiam sem bírta,állandóan toltuk az üres kocsit és vittük őt kézben... De kb. 3 hónapos korától ha minden rendben nála,1-1,5 órát is elvan benne! Persze figyelemelterelésnek játékokat,lógókat,cumit is be kell vetni. Aludni nem hajlandó benne(talán háromszor fordult elő véletlenül),inkább kiveri a hisztit és a kezünkben alszik el az utcán. A hordozókendő sem jött be. A kengurut miután megszokta,megszerette!
Köszi a válaszokat,jó babázást Nektek!
van kettő kisfiunk :)
Az elsőt is így altattuk vagy 10 hónapos koráig hol rajtam aludt el,hol járkálgattam vele, de utána kiderült hogy ismét kismama vagyok és onnantól meg úgy hogy hasraektettem és simogattam a szeménél, hogy hamarabb becsukja és aludjon. 5 perc és mindig alszik így. Ő most 28 hónapos és így alszik el. Éjszaka velünk alszik pici korától, úgy 3 hónapos korától :)
A 2. kisfiunk (jelenleg 11 hónapos) és nappal csaki így a hasamon fekve alszik el, piszkálgatja a szememet, szemöldökömet, szempillámat. (A nagyobbik meg a kezemet, körmömet. érdekes szokások... De van akinek meg a haját, fülét, stb...) Őt beteszem a kiságyba éjszaka és alszik, bár 1x felkel, iszik és alszik is tovább :)
15 hónapos a lányom.
12 hónapos koráig így aludt:
Nappal rajtam kihasalva elaludt. Ez amúgy jó volt, mert én is pihentem, meg legalább nem kellett rázni a fenekét.
A sétákat alvásidőre tettem, olyankor a kocsiban aludt, mi meg a másik anyukával toltuk őket és dumáltunk.
Ja, kiságyról egy évig hallani nem lehetett, sehogy nem maradt meg benne. Ha aludt és beletettem azonnal üvöltött, ha a nagyágyra tettem le, fel sem kelt. Hiába vettem le az ágy oldalát, hogy így mellettem legyen, akkor sem aludt benne.
Szóval én egy évig vele és apával osztoztam az ágyon, most mégis kiságyban alszik, egy hang nélkül beleszokott, gyakorlatilag véletlenül.
De ha nagyon fáj az ínye, vagy most pl. meg volt fázva, akkor éjjel felsír, és átveszem magamhoz.
Neki így jobb, megnyugtató a közelségünk, hát akkor ezt csináljuk.
Szerintem, ha neked nem okoz ez gondot (meg a párodnak), akkor csináld így nyugodtan, szerintem jól csinálod.
Ilyen piciknek, mint a tiéd még nagyon kell az anyai közelség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!