Milyen multifunkciós babakocsitok van? Elégedettek vagytok vele?
Jó volt, elment akármilyen rossz úton, akár 10 centis hóban is.
De a sport része borzasztó! A lányom 4 hónaposan kinőtte a mózest. A sport részbe viszont nem lehetett beletenni, mert hiába dönthető, eszméletlenül kényelmetlen.
Nekünk ilyen van. A mózes része jó tágas, fél éves korig használtuk, de még jó lett volna tovább is, csak már nézelődni akart a babánk. A sport része is jó tágas, csak Nekem egy kicsit nehéz már. De a kerekei jó nagyok, rossz terepen is nagyon jó.
Ilyen, és imádomimádomimádom!!!!:DD
ilyen igazából jóval több funkciója van mint amennyit valaha is használtam, szeretem mert nagyon bírja srtapát, hegyre is felmennék vele, már 4 gyereket kiszolgált, és csak a feliratai koptak meg. Ami nem jó benne hogy a nagyobb babáknak a mózes gyorsan kicsi lehet, és a bevásárlókosara lehetne jóval nagyobb, de én ezt inkább csak apróságoknak szoktam használni, mert ált, kocsival járunk. Ja hát és újonnan nem egy olcsóság az tuti.
Röviden, tömören: Imádom! Csak ajánlani tudom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!