Milyen babakocsitok van?
Az első kocsink Kunert Vip volt,imádtam míg nem jelentkeztek vele a gondok, el is adtuk és akkor már csak egy Hauck Citi sport kocsit vettünk alányomnak.
Kismama vagyok ismét,és tanácstalan vagyok,hogy milyen kocsit is vegyünk:(
Tetszik ez a kocsi, de gyanus,hogy a kunert-tel nagyon megegyező márka stb
Nekünk Kunert Vip babakocsink van. Teljesen megvagyunk vele elégedve, nincs (még) semmilyen problémája. Nem nyikorog, hagyja el a kerekeit, etc amit itt lehet ugyebár olvasni róluk.
Lehet, hogy pont 'szerencsések' vagyunk. Én viszonylag eléggé 'zúzom' köszönhetően a csodás utaknak.
Az ilyen jellegű babakocsik mind ugyanolyanok, sőt, simán elképzelhető, hogy ugyanott gyártják, csak más matricát tesznek rá. Úgyhogy én nem vennék ilyet. Én inkább keresnék valami megbízhatóbb, márkásabb kocsit használtan (Peg Perego, Chicco, Bébé Confort stb).
Nekünk Peg Perego Pliko P3 van, második baba használja, nagyon szeretjük. :)
Nekünk Peg Perrego Uno babakocsink van. Nagyons zeretjük. Talán egyetlen hátránya a fejszűkítője.
Mi is nézegettük a Raf Pol babakocsikat. Igaza van annak a hozzászólónak, aki azt írta, hogy ugyanolyan mind. Mi több ilyen és ehhez hasonló lengyel márkát megnéztünk élőben is. Teljesen ugyanolyan mindegyik, a huzat is sokszor. Csupán annyiban különböznek, hogy a matrica más, és eltér az alsó hálóra nyomott név.
Nekünk Peg Perego Veneziánk van.
Míg az első gyereknél elhasználtunk több kevésbé márkásat,most a másodiknál rájöttünk,hogy a minőséggel jobban járunk hosszú távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!