Milyen babakocsitok van?
Az első kocsink Kunert Vip volt,imádtam míg nem jelentkeztek vele a gondok, el is adtuk és akkor már csak egy Hauck Citi sport kocsit vettünk alányomnak.
Kismama vagyok ismét,és tanácstalan vagyok,hogy milyen kocsit is vegyünk:(
Tetszik ez a kocsi, de gyanus,hogy a kunert-tel nagyon megegyező márka stb
Hauck Esprit Orlando kocsink van és imádom.Nagyon kevés helyen lehet kapni, szerintem max használtan tudnál venni, de én el nem adom az biztos egy darabig:)
Ez egy kombi mélykocsi puha mózessel ami lábzsákká alakítható.A háttámla vízszintesig dönthető.Elég hosszú és széles, hogy sokáig elférjen benne a gyerek.Elöl kisebb, bolygósítható/fixálható kerekei vannak, hátul jó nagyok.Az egész ülőrész megfordítható a vázon akár gyerekestül is, valamint átfordítható a tolókar is.Nagyon könnyű tolni akár egy kézzel is és remekül bírja a terepet, mert nagyok a kerekei és kiváló a rugózása.
Nem lépcsőzésre van kitalálva mert nehéz, de nem batár, mindenesetre társasházban lakó anyukának nem ajánlom, csak ha van lent tároló:)
Egyszerűen imádom!:)
1 éves a lányom, 4 hós kora óta van meg ez a kocsi, előtte Maxi Cosi Maxi Taxi City multifunkciós volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!