Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babakocsitok van?

Milyen babakocsitok van?

Figyelt kérdés

Az első kocsink Kunert Vip volt,imádtam míg nem jelentkeztek vele a gondok, el is adtuk és akkor már csak egy Hauck Citi sport kocsit vettünk alányomnak.

Kismama vagyok ismét,és tanácstalan vagyok,hogy milyen kocsit is vegyünk:(

[link]

Tetszik ez a kocsi, de gyanus,hogy a kunert-tel nagyon megegyező márka stb

2011. dec. 30. 12:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hauck Esprit Orlando kocsink van és imádom.Nagyon kevés helyen lehet kapni, szerintem max használtan tudnál venni, de én el nem adom az biztos egy darabig:)

Ez egy kombi mélykocsi puha mózessel ami lábzsákká alakítható.A háttámla vízszintesig dönthető.Elég hosszú és széles, hogy sokáig elférjen benne a gyerek.Elöl kisebb, bolygósítható/fixálható kerekei vannak, hátul jó nagyok.Az egész ülőrész megfordítható a vázon akár gyerekestül is, valamint átfordítható a tolókar is.Nagyon könnyű tolni akár egy kézzel is és remekül bírja a terepet, mert nagyok a kerekei és kiváló a rugózása.

Nem lépcsőzésre van kitalálva mert nehéz, de nem batár, mindenesetre társasházban lakó anyukának nem ajánlom, csak ha van lent tároló:)

Egyszerűen imádom!:)

1 éves a lányom, 4 hós kora óta van meg ez a kocsi, előtte Maxi Cosi Maxi Taxi City multifunkciós volt.

2012. jan. 4. 15:51
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
peg perego venezia, (uno ugyanez csak új kiadás) a legjobb, icipicinek,nagynak, kettőnek , könnyű gyors,mindent tud amit kell
2012. jan. 4. 15:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Chicco Trio Enjoy. Imádom! Könnyű, jó kocsi, csak a mózes lehetne nagyobb. :)
2012. jan. 4. 16:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Quinny Buzz-om van, sétálni, a nagymamáknál tökéletesen, mai napig imád benne aludni. Rohangálósnak meg van egy Zapp-om. Mind a két kocsit használtam vettem, a Zapp-ot Angliából hozattam bundazsákkal együtt, így a két kocsi került annyiba, mint egy márkás újan. :)
2012. jan. 4. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!