Kedves Anyukák! Ti milyen nevet adnátok/adtatok gyermekeiteknek?
Már nézelődünk a párommal név ügyben, de nem találtunk még különlegeset. Olyan nevet szeretnénk, ami ritka és becézhető. (Fiú és lány név egyaránt.)
Valami ötlet? :)
Kisfiam Marcell.Imádom ezt a nevet és nagyon illik rá!
Most tervezzük a kistesót,a következő nevek jöhetnek szóba:
FIÚ:
Flórián
Ármin
Ádám
LÁNY:
Alexa(egyenlőre lány névvel nem állunk túl jól...)
Nekunk ha kisfiu lesz valoszinuleg az Oliver nevet kapja, ha kislany akkor a Bianka nevet. Ezek nem olyan gyakori nevek, de megse azok a gunyolhato, hihetetlen hangzasuak. :)
Nekem meg tetszik a Szabolcs, a Kornel es a Zsombor is.
Illetve a Blanka, Vanda, Laura, Norina.
Az én kislányom Rácz Emma Zoé lett.
A második ha kislány lesz akkor valószínűleg, Júlia vagy Bianka lesz. Ha fiú lesz, akkor Dominik vagy Dávid (és a második neve mindenképpen Csaba az apukája után).
Az én kislányom Zsófia.
Ha esetleg lesz mégegy baba,akkor ha fiú Bálint lesz,ha pedig lány,akkor Bella.
Kislányom Eszter. Még nagyon tetszik a Jázmin név is, de azt más okbol melloztuk.
Ha fiunk lett volna, akkor a Máté nevet kapta volna.
Favorit lánynevek nálam: 1. Réka 2. Hanga 3. Boglárka
Favorit fiúnevek: 1. Bence 2. Marci (így) 3. Balázs
Nekünk nagyon tetszik a Johanna név és ha ezt kapná a lányunk, akkor Papp Johanna lenne a neve. Ez a kettő együtt érdekesen hangzik. Szerintünk. :) De nagyon tetszik egyébként. Nagyon jók a nevek, amiket írtatok, néhányat közülük fel is írtunk a papírra.
Fúi nevekből a férjemnek nagyon sok tetszik, nehéz dönteni. Ti is írtatok olyan fiúnevet ami a listánkon szerepel. :) Köszönjük, várjuk a további ötleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!