Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan viselte babád a 15...

Hogyan viselte babád a 15 hónapos oltást?

Figyelt kérdés
Holnap viszem a kislányomat, és kíváncsi vagyok, mi a tapasztalatotok erről.Az eddigiekkel nem volt gond, inkább lelkileg viselte meg, lázas sem volt az oltások után, egyszer volt hőemelkedése, amikor a 4 hónapost kapta.Előre is köszi!

2012. jan. 2. 14:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyik oltástól sem volt semmi baja viszont ettől igen!A 4.nap reggelére 38 feletti láz de estére már elmúlt!Ezen kívül semmi!
2012. jan. 2. 21:23
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Egyelőre semmi gond, végig aludta az éjszakát, ugyanúgy eszik, nincs hőemelkedés sem. Egyedül a combját húzza, biztos fáj neki az oltás helye, lehet, hogy befeszítette, emiatt sírt is.De sajnos tudom, hogy egy hét múlva bármi jelentkezhet.
2012. jan. 4. 09:27
 13/13 A kérdező kommentje:
Egy hétig semmi gond nem volt.A 8. napon hőemelkedés, tegnap, a 9. napon magas ( 39 fokos ) láz délután is, és éjjel is, persze sírt szegénykém. Bágyadtabb is, sokszor álmos, és ma orvoshoz viszem, mert szerintem most is lázas.Attól félek, hogy bekapott valami vírust, mivel az oltás legyengítette az immunrendszerét..de a lázon kívül nincs más tünet.Remélem, nem beteg, és 1-2 nap múlva elfelejthetjük az egészet.
2012. jan. 13. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!