Hany honapos volt a babad, amikor kibujt az elso foga? Mik voltak a tunetek, amibol rajottel, hogy elkezdodott a fogzas? Hogy viselte a babad? Ejjel tudott aludni?
5,5 hós volt, másnap kibújt a 2.
már 2 hós kora óta bújkált! (az orvos mondta, hogy látja az ínyén). amikor kibújt, előtte 2 napon sírt elalvás előtt 5 percet, pedig sose szokott, mindig szépen elalszik.
hát az enyémnek 1 hónapoas kora óta ömlött a nyála, és tömködte a kezét a szájába, később meg mindent amit ért. 7 hósan 1 hetesen jött ki az első foga. előtte kb. 6 hós koártól kezdve nagyon rosszul aludt, többször ébredt éjjel, és csak a cicit volt hajlandó elfogadni, nappal is nagyon nyűgös volt. amúgy ennek örömére összeszedett egy 3 napos lázat is, gondolom a legyengült immunrendszer maitt, az első 8 fognál mindig volt egy kis náthája is. hálistennek túl vagyunk már egy ideje ezen a hülye fogzuáson, nagyon utáltam. :)
kislányom 2 éves 2 hónapos.
Az én kisfiamnak 2 hónapos mkora óta patakokban folyt a nyála, de csak 6 hónaposan jötek ki az első fogacskák. Az első 2 fogat észre se vettük. Na de a többi!)))))))))
Az volt csak a móka. Az én fiamat nagyon megviselte. Nagyon fájt neki, és semmivel se tudtam csillapítani a fájdalmát. Rengeteget éjszakáztunk vele.
De mára (24 hós) már 20 foga van.
De nem biztos hogy a tiedet is megfogja viselni. Minden gyerek más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!