Hogyan viselte babád a 15 hónapos oltást?
Figyelt kérdés
Holnap viszem a kislányomat, és kíváncsi vagyok, mi a tapasztalatotok erről.Az eddigiekkel nem volt gond, inkább lelkileg viselte meg, lázas sem volt az oltások után, egyszer volt hőemelkedése, amikor a 4 hónapost kapta.Előre is köszi!2012. jan. 2. 14:45
1/13 anonim válasza:
A lehető legjobban! A lányom már 21hónapos,de egyik oltásnál sem volt semmi baj,még hőemelkedés sem! Pedig két nem kötelezőt is kapott.
2/13 anonim válasza:
2 napig nyöszörgött alig aludt. de ennyi ennyivel megusztuk hála az égnek
3/13 krisztivan válasza:
Két nap láz és két nap pöttyök.Szerencsére csak ennyi volt.
4/13 anonim válasza:
Mindenféle tünet nélkül megúsztuk, együtt kapta az ismétlő prevenárral.
5/13 anonim válasza:
December 6-án kapta a lányom meg az oltást.
7-8. napon hőemelkedés,aztán olyan szintű nyafi egy hétig,hogy rá sem ismertem a gyerekemre.
Egyébként eddig neki sem votl egyik oltástól sem baja.
6/13 anonim válasza:
Előtte utánaolvastam a neten, azt írják ez az egyetlen oltás, ami "kiütheti" a gyereket, tehát lázas lehet, kicsit aluszékonyabb, vagy hisztis, pöttyök lehetnek rajta, láz stb.
Így indultam neki. Oltás után kb. 4-5 nappal jöttek is a tünetek, pár napig láz, levertség stb. Aztán elmúlt.
Ez a "legveszélyesebb" oltás, de csak ebből a szempontból, mivel azt hiszem (bár javítsatok, ha tévedek) ebben vannak egyedül nem elölt kórokozók.
7/13 anonim válasza:
de az is lehet nem az egyetlen oltás, viszont akkor úgy írom, ennél várható nagyon a "mellékhatások" megjelenése.
8/13 anonim válasza:
Elég rosszul viselte a 8. napon magas láz 2 napig, majd kiütések, közben 1 hétig olyan nyűgös, agresszív volt, hogy rá sem lehetett ismerni. Jól meg is ijedtünk, aztán szerencsére elmúlt.
9/13 A kérdező kommentje:
Hú, ez elég vegyes..A 8. napon magas láz?? Hát, remélem mi is megússzuk minden gond nélkül.Köszi!
2012. jan. 2. 19:25
10/13 anonim válasza:
Igen vegyes,ahogy a gyerekek sem egyformák! Így nem lehet következtetni,majd kiderül.
Reméljük nálatok sem lesz gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!