Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért várjuk el a babáktól,...

Miért várjuk el a babáktól, hogy átaludják az éjszakát? Mi felnőttek is felkelünk éjjel, iszunk, valaki eszik is, pisilünk.

Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
28%
Valóban, de ha felébredsz, mert ugat a szomszéd kutyája, nem üvöltesz órákig ciciért.
2011. dec. 30. 20:48
 2/7 anonim ***** válasza:
49%

3 gyerekem van, mindhárman kb. 6 hetes koruktól alusszák át az éjszakát.

Én sem kelek fel se pisilni, se másért, mi éjszaka alszunk :)))

2011. dec. 30. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Én pisilni minimum 1x felkelek minden éjszaka,a gyerekem(1.5 éves)is ébred minden éjszaka 1x-2x.Még sosem aludt át soha egyetlen éjszakát sem,de nem is várom el,majd átalussza ha megérik rá és kész.
2011. dec. 30. 20:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Az én fiamnak hullámzóak voltak az alvási szokásai.

Miután éjjel nem kért enni, 1-2 hónapig jól aludt, majd jött 1-2 hónap kínlódás. És ez 14-15 hónapos koráig így is ment.

Most 23 hónapos lesz, és már egy ideje jól alszik (kopp-kopp)!

Egyébként én nem kelek fel éjjel, hacsak a gyerkőc nem ébreszt, vagy nem vagyok beteg ami miatt ne tudnék aludni, vagy a fölöttünk lakó kedves és süket szomszédnéni nem kezd hajnali fél 6-kor tévézni.

2011. dec. 30. 20:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem várom el, pont azért, ami a kérdésben van. Én is felkelek pisilni és inni is általában. :)

11 hónapos múlt a lányom és változó, hogy éjjel felkel-e egyáltalán. Van, hogy ő nincs is fent, de a nyöszörgésre-forgolódásra én felébredek. Van, hogy kér inni pár kortyot. És van, hogy órákat fenn akar lenni.

Nekem csak az utolsóval van bajom, de hálistennek mióta nappal már csak egyszer alszik, azóta ez a probléma megszűnt. :)))

2011. dec. 30. 21:38
 6/7 anonim ***** válasza:
En nem kelek fel sem pisilni, sem inni, enni meg foleg nem :) a kisfiam szerencsere ram utott, 8 hetes koratol ataussza az ejszakat.
2011. dec. 30. 21:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem várom el tőle, bár én a terhességem előtt nem keltem fel. Most persze iszom is meg pisilek is, ha már fel kell kelnem a lányomhoz :)
2011. dec. 31. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!