Csi kérdése:
Mit főzzek 1 éves lányaimnak amit mi is megeszünk (felnőttek), nem tudom mit főzzek nekik?
Figyelt kérdés
Segítenétek ha sorolnátok kajákat!Köszönöm.2011. nov. 29. 00:35
1/10 anonim válasza:
krumpli főzelék, sárgarépa főzelék, zöldborsó főzelék
2/10 anonim válasza:
Nálunk most olyan tészta volt, ami kapott enyhén fűszeres csirkemellet, karfiolt, brokkolit, sárgarépát(együtt párolódtak maradt kis szaft alatta, hogy jó legyen tésztával), és mindenki szerette, az 1 éves kislány is.
Töltött paprikát is megeszi a kicsim, mármint a húsgombócot meg a paradicsommártást. Borsófőzeléket is szereti.
3/10 anonim válasza:
Bolognai spagetti, tuti imádni fogják. Ismerettségi körünkben a gyerekek legnagyobb kedvence. Krumpli főzelék, krumpli-brokkoli főzelék, zöldborsó főzelék, krumplipüré csirkemellel.
4/10 anonim válasza:
Nálunk a csirkemáj rizttó volt a nyerő. A rizottó egyébként szuper ebből a szempontból, nagyon sokféleképpen variálható. Lehet csirkemellel is csinálni, és bármilyen zöldséggel. Nálunk legtöbbször ezek voltak az összetevői: zöldségkeverék (lehet friss, vagy fagyasztott mexikói pl), rizs, csirkemáj. Ebben minden benne van, ami fontos tápanyag: rizs, zöldség, húsféle.
5/10 anonim válasza:
Főzelékek, levesek, a rizottó is jó, tészták sajttal, tejföllel, krumplistészta, nokedli pörkölttel, brokkolis tészta, inkább rövidebba lista már nem ehetnek..
6/10 anonim válasza:
a krémleveseket nagyon tudom ajánlani,Fiam nagyon szerette ennyi idősen
egy éves kora után tetem bele tejfölt is,és reszelt sajttal tálaltam
cukkini,karfiol,brokkoli,burgonya,zeller,sütőtök stb
ti ehetitek levesgyönggyel is
amit még imád,paradicsom leves betűtésztával vagy rizzsel,meg a gulyásleves
7/10 anonim válasza:
rizses hús, paprikás krumpli (persze kevesebb paprikával, sóval), rakott krumpli, krumplis tészta, tészták (grízes, sajtos, paradicsomos-bolognai), főzelékek, grillezett, vagy rántott hal...
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.A borsó főzeléket eheti rendesen nem fogja bántani a gyomrukat?A húsokat ti hogy adjátok a gyereknek én félek hogy megfúl tőle!?
2011. nov. 29. 13:00
9/10 anonim válasza:
A borsó főzeléket eheti már rendesen, passzírozás nélkül. A húst mi úgy adtuk, hogy együtt evett velünk az asztalnál, és apróra, szinte szálakra szedtük neki pl a csirkemellet, és be a pici szájba.:) NAgyon puhára kell elkészíteni, hogy szinte omlik a szájban a husi, és akkor kis darabokban nem lesz baj!
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm segítséged!
2011. nov. 29. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!