Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyatejes anyukák valaki...

Anyatejes anyukák valaki segítsen! Hogyan oldjam ezt meg?

Figyelt kérdés
A kislányom 5 hetes lába bevan gipszelve, mert befelé forduló lába van. Nem is ez a gond, jövőhéten teszik fel neki az utolsó gipszet és mondták a kórházban, hogy vigyek cumisüvegben tejet. Nos eddig még nem ivott üvegből, csak szoptattam. Hogyan oldjam ezt meg? Elfogja fogadni a cumisüveget? Ti szoktatok adni a babátoknak cumisüvegből pl teát, vagy vizet?
2011. dec. 30. 14:59
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Olyan hamar àtszokna a cumisüvegre? +egyáltalán elfogadja-e majd. Kiprobálom ès irok,hogy elfogadta-e. Valaki irta hogy nemxerti hogy fernek a labahoz. Ugy hogy a karomat felemelem es idafernek,egesz gyorsan +csinaljak es o eszre se veszi. De azert a cumisuveg megiscsak mas. Legfeljebb ordit addig, csak azt az idot birjam majd ki.
2011. dec. 31. 00:41
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Az én babukám is masszívan anyatejes, de nálunk például mindig elfogadta a cumisüveget is.

Szerintem gyereke válogatja, próbálkozz!

És jobbulást a Picikének!

2011. dec. 31. 10:54
 33/34 A kérdező kommentje:
Minden rendben ment csütörtökön, 15 perc alatt kèsz is lett a kisasszony ;) cumizott /nem cumizott eddig;)/aludt mikor bementünk èrte.
2012. jan. 7. 09:10
 34/34 anonim ***** válasza:

Jaj, de jó, Hála Istennek, hogy túl vagytok rajta!

Minden jót a Picikének meg persze Nektek is!

2012. jan. 7. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!