Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyatejes anyukák valaki...

Anyatejes anyukák valaki segítsen! Hogyan oldjam ezt meg?

Figyelt kérdés
A kislányom 5 hetes lába bevan gipszelve, mert befelé forduló lába van. Nem is ez a gond, jövőhéten teszik fel neki az utolsó gipszet és mondták a kórházban, hogy vigyek cumisüvegben tejet. Nos eddig még nem ivott üvegből, csak szoptattam. Hogyan oldjam ezt meg? Elfogja fogadni a cumisüveget? Ti szoktatok adni a babátoknak cumisüvegből pl teát, vagy vizet?
2011. dec. 30. 14:59
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Kedves válaszolók. Nagy szerencsétek van, hogy nem kellett még átélnetek, hogy komolyabb beavatkozásnál igenis elviszik a babát.

Szerencsétek van.

Én és a fiam már sokmindenen túl vagyunk, és számos helyen nem lehet bent lenni. Én írtam az Amerikai útat. És vannak furcsaságok, de ez van.

5 hetes baba nem fog emlékezni arra a 10 perces gipszelésre, akárhogy is fog történni.

2011. dec. 30. 16:29
 22/34 anonim ***** válasza:

Gabka, ez nagyon szép, de ezek szerint (hála Istennek) a Te Gyerekeddel nem volt még ilyesmi probléma.

Hidd el, más ismerni a jogokat és más benne lenni egy fájdalmas helyzetben. Tudom, miről beszélek, a Kisfiam Down-os, 2 szívműtéten, 2 hasi műtéten,4 szívkatéterezésen, fene se tudja, hány kisebb műtéten, tüdőgyulladáson, bronchitisen vagyunk túl. Voltunk egy párszor kórházban ...:-((

2011. dec. 30. 16:31
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

A 15-ös és a 19-es vagyok!

Egyetértek az utolsókkal, pont ezért írtam, hogy jobb ha nincs mindig bent a szülő.

Sajnos én is tapasztalatból beszélek, meg sem tudom már mondani, hogy hányszor voltunk már kórházban, többször a mentő vitte be a lányomat olyan szintű epilepsziás rohammal, hogy a mentős is azt gondolta, hogy ott marad:(

Mi lett volna, ha elkezdek hisztériázni, hogy, márpedig én megyek vele az intenzív osztályra?

Sőt, vessetek rám követ, engedtem, hogy elvigyék mentővel nélkülem, én utána összepakoltam kettőnk cuccát, 1 hétre valót, megvártam míg a tesóhoz átjön a nagyszülő és vigyáz rá, mert éjszaka volt és egyedül neveltem őket. Mit kellett volna tennem? A gyerek érdeke, hogy minél előbb jó kezekben legyen, megkapja a maximális segítséget az egészségügytől én pedig támogassam normális keretek között.

Ezen kívül már 4x műtötték, 3x a lábával. (Kedves kérdező, ne ijedj meg, teljesen más a szitu).

Mindháromszor, nyáron 2 hónapon át lábujjtól ülepig mindkét lába gipszben volt, így láttam már eleget.

Én azt mondom, hogy volt olyan eset, amikor jobb lett volna ha nem vagyok ott, talán a lányom lábának is jobb lett volna. Pedig én kemény vagyok, megedzett az élet, nem sajnálom meg a gyerekeimet olyan könnyen, de akkor talán egy kicsit a szakember és én is egymásra hatva hamarabb befejeztük a műtéti után fájdalmas beavatkozást, mint kellett volna.

Tehát könnyű azt mondani, hogy júj, meg jaj, meg borzasztó, ha valóban nem voltatok még hasonló helyzetben.

2011. dec. 30. 16:59
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

mint eü-s mondom,hogy nem véletlenül szokták néha "kizárni" az anyukát. A gyereket csak jobban megrémiti,ha az anyuka bent drámázik egy könnycsatorna átmosásnál,ami nem fájdalmas pl,csak kellemetlen. A gyerekek is azért üvöltenek,mert le kell fogni őket,ezeket a beavatkozásokat,szúrás,gipszelés cska úgy lehet a legkisebb kellemetlenséggel elvégezni,hogyha gyors és határozott mozdulatokkal csinálják,ettől a szülők nagyrésze ( láttam már a saját gyerekemen is ilyen beavatkozást,tudom magamról is) megrémül,bepánikol ,elkezd belemagyarázni,mert rossz látni,hogy kellemetlen a babának.

Szóval nem kell lázadozni,tudom,hogy rossz érzés,de mindnekinek jobb,hamarabb túlesni ezen,felesleges cirkuszolás nélkül.. eddig engedték,hogy szoptassa is ráadásul a babát gipszelés közben,nyilván nem véletlenül vagy szórakozásból találták ki,hogy most nem mehet be.

2011. dec. 30. 17:01
 25/34 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de egyértelmű, hogy műtétnél nem vagyok bent... De itt NEM műtétről van szó... És nyilván, ha sürgős az eset, akkor sem "hisztizek", hogy ott akarok lenni.. A 16:02-es válaszolóval értek egyet, szerintem is erről lehet egyébként szó.
2011. dec. 30. 17:51
 26/34 anonim ***** válasza:

Már írtam, Amerikai út.

4 hónapos baba CT vizsgálata.

Már hajnal 4-től nem lehetett megszoptatni, mert éhgyomorra kellett mennünk.

Reggel 9-re volt időpontunk. Fiam már ekkor sírt, hogy éhes. De a CT-t végző kollega valamilyen oknál fogva 11.45-re jött. Addig nyugtattam az egyre erőteljesebben üvöltő babámat. Majd CT után mégegy 1órát nem lehetett megetetni az altató hatása miatt.

azaz hajnal 4-től közel 13 óráig éhezett. És érdekelte az ott dolgozókat????? NEM. sőt, szinte sehol nincs szoptató helyiség, premier plánban kellett szoptatni a fiamat ilyen helyzetekben. De túléltük......

2011. dec. 30. 17:52
 27/34 anonim ***** válasza:
9 órán keresztül semmi tej? Ez már embertelen :((((
2011. dec. 30. 18:07
 28/34 anonim ***** válasza:
Úristen milyen emberek vannak :( Hajnal 4-től délután 1-ig éheztetni szegény babát :((( Remélem nekünk nem kell kórházba mennünk amíg anyatejes :(
2011. dec. 30. 18:20
 29/34 anonim ***** válasza:
Én olyat is hallottam hogy a dokinő kiküldte az anyukát amíg átszurták a kislány fülét.pedig az csak egy fülbevaló.
2011. dec. 30. 22:24
 30/34 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt idom irni. Jo sokan irtatok. Most nem csak gipszelik,hanem +szurják a sarkát, hogyvnormalchelyzetben alljon a laba. 5 apkalmon vagyunk tul,eddig mindig etettem közbe,de most nem lehet bent lennem. Szerintem amiatt hogy ne lassam,hogy faj neki. Amugy angliaban vagyunk,de eddigcnagyon kedvesek voltak. +van az oka hogy nem lehetek bent. +probalok adnicneki holnap cumisuvegbol. Azt mondtak addig igyunk+1 teat. Szoval gondolom 10-20 perc az egèsz. /bocsi az ekezet miatt/. A cumit nem fogadja el. Egyszer mar volt olyan,hogy annyira orditott elfeheredett a feje,nem kapott levegot.... Egy felsomet is odakell adnom,hogy erezze a szagom. Gondolom elhitetik,hogyven vagyok. Jovohet csütörtökön lesz ez amugy. koszi,hogyvirtatok.
2011. dec. 31. 00:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!