Néztétek a reggeliban ezt a cumisüveg, baba - higiéniai termék botrányt?
Az a bibi, hogy teljesen megbíztam az Aventos dolgokban. Mindenből az van.Örültem, hogy nem kínai! Most akkor sterilizálót is vegyek, mert a MAM-os nem fér bele az Aventos sterilizálóba. Szégyelje magát az összes bunkó aki gyermekek egészségét veszélyezteti!!!!!!!!!!!!! Hogyan képesek reggel a tükörbe nézni, mikot tudják, hogy babák millióit mérgezik naponta?????
Bocs:-(
08:27
6 db Avent üvegünk van itthon, eddig is csak teázni használtuk (Mam fejjel), meg utazáshoz, mert a Mam a hagyományos melegentartó vacakba nem fér, vettem Avent-ost, de abba is csak fordítva lehet beletenni. Ne felejtsetek abból is venni Mam-ost, ha sokat vagytok úton.
Avent sterilizálóm van, ahhoz is járt üveg, így van 6 ilyenünk, mind repül a kukába! :(
+ mehetek melegentartó vacakért a bababoltba.
Szerencsére a mikrós sterilizálón PP felirat van, azt ki ne dobjátok! :)
Most nézzem át a játékokat is? Vagy az nem számít?
08:27
Avent Express II-m van, az összes Mam üveg belefér, kivéve a 330 ml-es, az csak döntve!
Ne dobd ki a sterilizálód, ha ilyened van!
etetőkanalunk hőre színeződő mam.
akkor az maradhat?
a nuk cumiktól is megválunk, jön helyette a mam.
tudjátok min gondolkodtam?
ezeket használjuk 1 éve. most akkor mi van? lehet baja tőle? kivizsgáltassam vhol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!