Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Néztétek a reggeliban ezt a...

Néztétek a reggeliban ezt a cumisüveg, baba - higiéniai termék botrányt?

Figyelt kérdés
teljesen kiakadtam. miért tesznek ilyeneket bele a babáknak való dolgokba? én értem, h hatalmas biznisz ez, na de babákkal szórakozni?!?!
2009. máj. 21. 07:24
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%

Az a bibi, hogy teljesen megbíztam az Aventos dolgokban. Mindenből az van.Örültem, hogy nem kínai! Most akkor sterilizálót is vegyek, mert a MAM-os nem fér bele az Aventos sterilizálóba. Szégyelje magát az összes bunkó aki gyermekek egészségét veszélyezteti!!!!!!!!!!!!! Hogyan képesek reggel a tükörbe nézni, mikot tudják, hogy babák millióit mérgezik naponta?????

Bocs:-(

2009. máj. 21. 10:28
 42/48 anonim ***** válasza:
100%

08:27

6 db Avent üvegünk van itthon, eddig is csak teázni használtuk (Mam fejjel), meg utazáshoz, mert a Mam a hagyományos melegentartó vacakba nem fér, vettem Avent-ost, de abba is csak fordítva lehet beletenni. Ne felejtsetek abból is venni Mam-ost, ha sokat vagytok úton.

Avent sterilizálóm van, ahhoz is járt üveg, így van 6 ilyenünk, mind repül a kukába! :(

+ mehetek melegentartó vacakért a bababoltba.

Szerencsére a mikrós sterilizálón PP felirat van, azt ki ne dobjátok! :)

Most nézzem át a játékokat is? Vagy az nem számít?

2009. máj. 21. 10:36
 43/48 anonim ***** válasza:
100%

08:27

Avent Express II-m van, az összes Mam üveg belefér, kivéve a 330 ml-es, az csak döntve!

Ne dobd ki a sterilizálód, ha ilyened van!

2009. máj. 21. 10:41
 44/48 A kérdező kommentje:

etetőkanalunk hőre színeződő mam.

akkor az maradhat?

a nuk cumiktól is megválunk, jön helyette a mam.

tudjátok min gondolkodtam?

ezeket használjuk 1 éve. most akkor mi van? lehet baja tőle? kivizsgáltassam vhol?

2009. máj. 21. 11:15
 45/48 anonim ***** válasza:
100%
Az aventes mellszívó+via poharak PP 5. van a háromszögben az jó nem?
2009. máj. 21. 11:17
 46/48 A kérdező kommentje:
az jó
2009. máj. 21. 11:20
 47/48 anonim ***** válasza:
Ez csak (fel)melegítve káros? Ha sima hideg vizet adok benne, úgy is bajt csinálok?
2009. máj. 21. 20:13
 48/48 A kérdező kommentje:
hát a fene tudja. a tej kioldja a cuccot, az tuti. h a vízzel mi van, arról fogalmam sincs. mi aventből teázunk, biztos ami biztos alapon csere lesz.
2009. máj. 21. 20:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!