Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Néztétek a reggeliban ezt a...

Néztétek a reggeliban ezt a cumisüveg, baba - higiéniai termék botrányt?

Figyelt kérdés
teljesen kiakadtam. miért tesznek ilyeneket bele a babáknak való dolgokba? én értem, h hatalmas biznisz ez, na de babákkal szórakozni?!?!
2009. máj. 21. 07:24
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
nem értem, akkor most a polykarbonátos a rossz? nekünk aventos is és chicco-s van 2, azok polykarbonátosak. rosszak? bocsi az offért...
2009. máj. 21. 09:31
 22/48 anonim ***** válasza:
100%

És aki lepontozott, annak gratulálok, így segítsen az ember!

Remélem, ettől jó napod lesz!

08:27

2009. máj. 21. 09:33
 23/48 anonim ***** válasza:
100%
A cikk szerint a nyilakkal körbevett hetes szám az ujrahasznált muanyag jele, ilyen van itt az orrom előtt a nuk 125 ml-es üvegen, ebből teázunk, röptetem mindjárt a szemétbe, tegnap vettem az aventből meg a harmadik uveget a tápinak, megyek mamot venni a brendonba, ez meg kuka, a rohadt annyát az összes szemétnek!!!
2009. máj. 21. 09:35
 24/48 anonim ***** válasza:
100%
Szió!Az Ultivent csak abban a két méretben van,de a mAM honlapján találtam 330 ml-set....az viszont továbbra is kérdés,hogy ez is mentes-e attól a mérgező anyagtól....
2009. máj. 21. 09:37
 25/48 anonim ***** válasza:
100%

Ezt írta valaki régebbi válaszban. Ebben a chicco és a Mam is benne van! Akkor milyen üveget vegyünk? Direkt azért vettünk Aventot mert az egy jó márka erre tessék!

jó ha kéznél van a cumisüveg!

a polikarbonát cumisüvegekkel vigyázni kell, mint az Avent , chicco, Mam, NUK , tommee tippee is.... a polikarbonát cumisüvegek biszfenol-a-t tartalmaznak, ami a polikarbonátból kioldódva hormonzavart okoz, be is tiltották észak amerikában az ilyeneket. én Dr. Brown's polipropilén üveget használok, bár itthon nem lehet kapni, ezzel levegőt sem nyel a baba

2009. máj. 21. 09:37
 26/48 A kérdező kommentje:
aha, légyszi, köszi:))
2009. máj. 21. 09:40
 27/48 anonim ***** válasza:
100%

Szia,OFFolok,utolsónak!

Lehet,hogy nem minden típusú MAM-os üveg mérgező....vagy már nem is tudom mi van.Teljesen felhúznak az ilyen dolgok!ÁÁÁ...

2009. máj. 21. 09:42
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
Polikarbonátos jó. Nem jó:PC7 van a dobozon, vagy egy 7-es az újrahasznosítási háromszögben. Ugye?
2009. máj. 21. 09:43
 29/48 anonim ***** válasza:
100%
Ami tuti, hogy az üveg nem mérgező!
2009. máj. 21. 09:44
 30/48 A kérdező kommentje:

van itthon avent üveg, avent itató, canpol itató, nuk üveg...

MIND KUKA!!!!!!

megyünk 7végén, és addig járok, amíg nem találok nekünk jó mamaot. az eszem megáll.

itatót találtam, ha vkit érdekel. mam learn to drink cup 270 milis. a mam honlapjáról rendelhető, de tuti üzletben is lehet kapni, legalábbis remélem:))

2009. máj. 21. 09:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!