Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Néztétek a reggeliban ezt a...

Néztétek a reggeliban ezt a cumisüveg, baba - higiéniai termék botrányt?

Figyelt kérdés
teljesen kiakadtam. miért tesznek ilyeneket bele a babáknak való dolgokba? én értem, h hatalmas biznisz ez, na de babákkal szórakozni?!?!
2009. máj. 21. 07:24
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
100%
Én tegnap hallottam a rádióban. Hát, sajnos én már semmin sem csodálkozom. Persze én is kiakadtam a dolgon! Nagy biznisz és túl sokan vagyunk a földön... Azt mondták, hogy a kioldódó anyag sterilitást is okozhat és rákkeltő is. Hát, inkább nem írom le, amit gondolok, mert szégyellném kiírni...Szerencsére nekünk nincs cumisüvegünk, így legalább ez az oldala nem érint (szerencsére).
2009. máj. 21. 07:30
 2/48 A kérdező kommentje:

én rögtön rohantam az avent oldalára, h a fiamé rendben van-e. de még nem jutottam el odáig, h megnézzem, mert közben vandálkodik a drágám:))

azt nem tudjátok véletlenül, h a samponban, tusfürdőben mi nem lehet? mert azt nem mondta el a srác, v csak én nem hallottam.

2009. máj. 21. 07:34
 3/48 anonim ***** válasza:
100%
Küldenél egy linket, ahol elolvashatom miről van szó? Megijedtem...Avent? Nekünk is ilyen van.
2009. máj. 21. 07:36
 4/48 A kérdező kommentje:

az rtl klub reggeliben volt 1 riport most. kioldódnak cumisüvegből anyagok, és elég komoly következményei is lehetnek. nem tudom, h az avent jó -e, nekünk az van, azért akarom megnézni azt.

a lényeg, h polipropilén anyagból legyem, v üvegből a cumisüveg, azok jók.

2009. máj. 21. 07:39
 5/48 anonim ***** válasza:
100%
Itt a cikk: [link]
2009. máj. 21. 07:43
 6/48 A kérdező kommentje:

sajna az avent is szar. most megtaláltam, itt...

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

teljesen kiakadtam. a fiam ebből iszik nem is tudom mióta.

2009. máj. 21. 07:46
 7/48 anonim ***** válasza:
100%

Én is néztem a tévét, és teljesen megdöbbentem!!!

A www.vegyi.blog.hu-t említette a vegyész szakértő. Onnan másoltam:

"Tehát USA felmérés szerint ezekben a cumisüvegekben van BpA:

Avent: Original Airflex, Tempo

Dr. Brown's: Standard PC bottle

Evenflo: Classic Bottle (non-BPA-free version), Elan

The First Years: Breastflow (non-BPA-free version), Soothie

Gerber: ComfortHold, Preemie

Playtex: Drop-Ins Premium Nurser, Insulator, Kinder-Grip (non-BPA-free version), Ventaire lines (non-BPA-free version)

By the same logic, we're looking for some of these companies to make the following products go "poof!" or transition to BPA-free status in the next six months.

Evenflo: SipRite trainer cups

Dr. Brown's: Training Cup

Avent: Freeflow and Nighttime pacifiers"

2009. máj. 21. 08:01
 8/48 A kérdező kommentje:

akkor nagyon klassz a dolog.

az avent összes cumisüvege szar ezek szerint. nem is értem mit képzelnek. mi azért vettünk direkt aventet, mert 245ös betűmérettel rá van írva, h made in england.

gondoltam, ez aztán ny-európa, az tuti jó cucc lesz... erre tessék... húúúú de mérges vagyok.

2009. máj. 21. 08:12
 9/48 anonim ***** válasza:
91%

Ált. Mam-ot használunk.

Van egy vadonatúj c.üvegünk itthon (Mam), most néztem meg a dobozát, "A cumisüveg részei 100 %-ban polipropilénből készültek."

Sajnos teázni Avent-ünk van (Mam fejjel), de azt hiszem, lecserélem. :/

2009. máj. 21. 08:27
 10/48 anonim ***** válasza:
100%
Hú, most teljesen kiakadtam. Újszülött szettet vettünk, az is ártalmas. Most akkor milyent vegyek?
2009. máj. 21. 08:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!