Néztétek a reggeliban ezt a cumisüveg, baba - higiéniai termék botrányt?
én rögtön rohantam az avent oldalára, h a fiamé rendben van-e. de még nem jutottam el odáig, h megnézzem, mert közben vandálkodik a drágám:))
azt nem tudjátok véletlenül, h a samponban, tusfürdőben mi nem lehet? mert azt nem mondta el a srác, v csak én nem hallottam.
az rtl klub reggeliben volt 1 riport most. kioldódnak cumisüvegből anyagok, és elég komoly következményei is lehetnek. nem tudom, h az avent jó -e, nekünk az van, azért akarom megnézni azt.
a lényeg, h polipropilén anyagból legyem, v üvegből a cumisüveg, azok jók.
sajna az avent is szar. most megtaláltam, itt...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
teljesen kiakadtam. a fiam ebből iszik nem is tudom mióta.
Én is néztem a tévét, és teljesen megdöbbentem!!!
A www.vegyi.blog.hu-t említette a vegyész szakértő. Onnan másoltam:
"Tehát USA felmérés szerint ezekben a cumisüvegekben van BpA:
Avent: Original Airflex, Tempo
Dr. Brown's: Standard PC bottle
Evenflo: Classic Bottle (non-BPA-free version), Elan
The First Years: Breastflow (non-BPA-free version), Soothie
Gerber: ComfortHold, Preemie
Playtex: Drop-Ins Premium Nurser, Insulator, Kinder-Grip (non-BPA-free version), Ventaire lines (non-BPA-free version)
By the same logic, we're looking for some of these companies to make the following products go "poof!" or transition to BPA-free status in the next six months.
Evenflo: SipRite trainer cups
Dr. Brown's: Training Cup
Avent: Freeflow and Nighttime pacifiers"
akkor nagyon klassz a dolog.
az avent összes cumisüvege szar ezek szerint. nem is értem mit képzelnek. mi azért vettünk direkt aventet, mert 245ös betűmérettel rá van írva, h made in england.
gondoltam, ez aztán ny-európa, az tuti jó cucc lesz... erre tessék... húúúú de mérges vagyok.
Ált. Mam-ot használunk.
Van egy vadonatúj c.üvegünk itthon (Mam), most néztem meg a dobozát, "A cumisüveg részei 100 %-ban polipropilénből készültek."
Sajnos teázni Avent-ünk van (Mam fejjel), de azt hiszem, lecserélem. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!