Néztétek a reggeliban ezt a cumisüveg, baba - higiéniai termék botrányt?
08:27 újra
Akinek a babája Avent-et szokott meg, vegyen Mam üveget, a cumifej kompatibilis az Avent üvegekkel, így használhattok Mam üveget a megszokott (Avent) fejjel! Így "a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad"!
08:27
Sztem nem, hiszen az szilikon!
Nekem ez látszik a legjobb megoldásnak, Avent fej + MAM Ultivent üveg.
Ha más üveget vesztek, lehet, h nem fogadja el a baba, mivel a fej formája más lesz.
Persze meg lehet próbálni mást is.
Az én lányomnak viszont biztos, h csak a Mam fej jó, mást nem fogadott el soha (van Avent, és BabyBruin üveg cumisüvegünk is).
akinek mam ultivent üvege van tudna segíteni?
a neten csak 260 milis üveget találtam, de a fiam már elmúlt 1 éves és 270-300 babatejet betankol egyszerre. van esetleg ekkora üveg is?
köszi:))
Amúgy a 268-asba fér még, most öntöttem bele vizet, h mennyi, kb 40 ml megy bele, így a peremtől marad vissza kb fél centi.
De van 330-as Mam üveg is, az pépes, nem szétcsavarható, de formára uaz, tehát jó rá az Avent fej, és ebbe is fér még.
Lemérjem, h mennyit "bír"?
08:27 újra
Bocs, 268=260
De, a Mam jó. Meg az üveg c.üvegek, pl Chicco, Babybruin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!