Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Chamomilla vulgaris 15 CH -...

Chamomilla vulgaris 15 CH - bevált a babátoknak?

Figyelt kérdés
Hogy kell adagolni egy 4 hósnak?

2011. dec. 27. 13:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Nállunk a 30-as vált be!

a 15-ösből 5 szmet oldj fel vízben és ezt korlátlaul adhatod amikor szükségesnek véled!A 3-ból csak napi 3-4X5 szemet lehet!

Ja és azt biztos tudod hogy előtte-utánna fél óráig nem ehet nem ihat a baba semmit!

2011. dec. 27. 14:01
 2/8 anonim ***** válasza:
30-ból...bocs
2011. dec. 27. 14:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Mi a 15 CH-t használjuk.Fogzáskor napi 3*5 golyócskát kap a lányom egy kortynyi vízben feloldva.Finom is lehet, mert mindig meg is issza szépen :)

Bár az én lányom most lesz egy éves, kb 8 hós kora óta használjuk.(Van, hogy csak éjszakára kapja, ha tudom, hogy nyűglődni fog).Nekünk úgy is bevált, bár állítólag hatásosabb a folyamatos adagolás.

4 hós babának nem adnék ennyit, inkább csak 3*3 golyócskát.

Arra figyelj, hogy fémhez ne érjenek a golyók!

Egyébként babája válogatja, van akinek beválik és van akinek nem.Nekünk hálistennek jó:)

2011. dec. 27. 14:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Bocsi az offért:

Mennyibe kerül egy ilyen doboz?

2011. dec. 27. 14:22
 5/8 anonim ***** válasza:
osanit golyoscskakkal felvaltva valt be, magaban nem
2011. dec. 27. 14:35
 6/8 anonim ***** válasza:
C30 vált be, C15 kevés volt.Nurofenes fecskendőben oldom fel,úgy könnyebb.Jobbulást!
2011. dec. 27. 14:37
 7/8 A kérdező kommentje:
615 Ft-ért vettük ma a gyógyszertárban, azt mondta a gyógyszerész kb. 80 db van benne.
2011. dec. 27. 14:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Ja, és ő 2*5 bogyót mondott, de kíváncsi voltam a tapasztalt anyukák válaszaira, azért tettem fel a kérdést.
2011. dec. 27. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!