Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor -hány hónaposan- aludt...

Mikor -hány hónaposan- aludt először babád a mamájánál? Hogy érezte magát?

Figyelt kérdés

2011. dec. 26. 11:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Először 10hónaposan majd 11hósan aludt 1-1éjszakát a mamánál.Nem volt vele semmi gond,elvittük este ott megfürdettük és mi lefektettük. Másnap délelött mentünk érte.
2011. dec. 28. 13:45
 12/20 anonim ***** válasza:
31%

Mindenki máshogy csinálja,nem értem miért baj ha valaki pár hónaposan már ott altatja a babáját...

Mi 6hós kora után aludt ott először,addig szopizott.Soha nem volt gond,imád ott lenni.

Sőt,nyáron 2napra elvitték Balatonra is.Lehet lepontozni!

2011. dec. 28. 14:13
 13/20 anonim ***** válasza:

Azt hiszem 6 hós volt, amikor először ott aludt éjszaka. Napközben már sokszor ott aludt, mivel sokat járunk össze és volt, hogy alvásidőben v. épp egész nap ott voltunk. Soha nem volt ezzel gond. A szüleim imádják az unokájukat, havonta min. 1-szer ottalszik, bár ha csak a papán múlna akkor hetente 2-szer is maradhatna náluk... Persze ő nyugdíjas, anyukám viszont még aktív dolgozó, meg hát én sem azért szültem, hogy mindig velük legyen.

Nálunk szerencsére még soha nem volt gond, hogy ott kellett aludnia, bár ő is imád a mamáéknál lenni. Ugyanúgy vannak ott játékai, hintája, kiságya, ruhái (mint itthon). Szerintem sokat használt, hogy ahogy hazajöttünk a kórházból onnantól szinte minden nap találkozott velük.

2011. dec. 28. 14:38
 14/20 anonim ***** válasza:
48%
4 hónaposan hagytuk ott először és mi elmentünk egy éjszakára Pestre lagziba. Életem legjobb lagzija volt. Előtte már aludtunk közösen ott olyan 3 hós korától szinte minden hétvégén.
2011. dec. 28. 14:45
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Én lányom 2 éves lesz de nem adtam és nem is adnám még oda senkinek sem....Mi igy szoktuk meg hogy velünk van és örülünk neki hogy igy van és velünk van mindig.Bele örültem volna pár honaposan odaadni...de minenki máshogy csinálja.ki igy ki ugy.
2011. dec. 28. 15:30
 16/20 anonim ***** válasza:

Lányom 1 éves. Hétvégén voltunk anyóséknál. Még napi 2x alszik. A délelotti altatás szornyu volt. Egy orába telt, míg elaludt. Olemben aludt, de amikor letettem az ottani kiságyba azonnal ordított. Miután kikinlodtuk magunkat elaludt, de csak egy fél orát aludt. Mondtam a férjemnek, hogy ezt délután nem csinálom megint végig. A gyerek sem pihente ki magát. Egyébként otthon egyedul alszik. Leteszem és szépen magátol elalszik.

Olyan volt, hogy anyukám jott át és ottaludt vele, de máshol este még nem aludt. Nem is nagyon hagynám ha nem muszály.

2011. dec. 28. 15:45
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálam lassan 3 éves a nagy, a kicsi 1.5 lesz de még egyik sem aludt egyik nagyszülőnél sem. Azt sem tudják melyik végüket kell fogni :-((((((((((((
2011. dec. 28. 15:47
 18/20 anonim ***** válasza:
15.30 vagyok azt nem irtam hogy mikor ott alszunk anyoséknál rémálom az egész aludni sem tudunk mi sem rendesen csak nyöszög sir..keresi a helyét...
2011. dec. 28. 15:48
 19/20 A kérdező kommentje:

KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!

B.U.É.K.

2011. dec. 29. 20:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Neked is buék!és mindenkinek!
2011. dec. 30. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!