Adnátok tanácsot 9 hónapos pelenkázásához, öltöztetéséhez, hogy ne legyen botrány mindig?
Kitartás, el fog múlni!
Ne akadj, ki, maradj kedves, türelemes, de gyors és határozott :)
Csak a földön tudom, és állandóan elszalad, ha lefogom, nagy balhé van. Kiságyban nem tudom úgy lefogni (mert ugye nagyon lent van), pelenkázót már régóta nem merem használni, mert le akar mászni, leesne.
Egy darabig bejött a sudokrém doboza, hogy felteheti a tetejét, de már az sem. Már azzal is beérném, ha egy percre megállna, és állva csinálnám, de nem áll meg. Olyan messze van még a bilis időszak, én meg már kivagyok ettől, hogy mindig balhé van.
Szerintetek megpróbáljam vissza a pelenkázóra? Annyira félek, hogy leesik (egyébként ott is feláll).
Ismerős a helyzet. El kell, hogy szomorítsalak, ugyanis ezt csak az idő oldja meg. :-)
De ami nálunk bejött:
bugyipelenkára váltottunk, mert azt könnyen rá lehet adni - akár állva is, vagy az ölemben ülve.
Az öltöztetés alatti balhét, hisztit majd kinövi. Nem tudsz mit tenni.
Tudnék mesélni... :-D
Kitartás!
Óóó, már én is mindennel próbálkoztam, de ez az összetekert zokni jó ötlet, azzal talán ellesz egy darabig.
Kedves utolsó előtti, bugyipelenkán gondolkodtam, de azok csak nagy méretben vannak, ő 9 kiló körül van, még a 4-est használjuk, van rávaló bugyipelenka is? Árban van különbség? Mert ha nem horror, lehet, az segítene az idegeimen. :)
Azt vettem észre, ha fáradt akkor nehezebben megy a történet. Délután, séta előtt katasztrófa volt, este fürdés után elég jól ment csak a végén a rugi húzásnál kezdett eltőrni a mécsés.
Mire készen vagyunk teljesen leizzadok. Nekem a védőnő azt mondta, hogy még az elején kell megregulázni, később már nem fog semmi trükk beválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!