Mi lehet ez? 6,5 hós babám sugárba lehányt.
Semmi előjel. Se hasmenés, se láz. Egész nap vidám volt. Este 7-kor sugára lehányt, majd mégegyszer.
Semmi újat nem evett. 10 óraira alma-meggy-keksz gyümipépet, uzsira répa-fehérrépa-krumpli-csirkemell főzeléket, de ebből csak egy-két kanállal, mert itt már nem nagyon kívánta. Hányás után tovább virgonckodott.
Annyi, amit észrevettem, hogy ma nagyon sokat ivott, kétszer annyit, mint szokott.
Vírus lehet, vagy csak elronotta valami a pociját?
Holnap felhívom a dokit, de addig mit tegyek?
Sok sok sok folyadék, semmi tejes dolog.
Én lányommal is ez volt kb 1 hónapja.Csak ő egész nap kihányt mindent, de vidám volt, rohangált (már 11 hós).
kb 2 nap volt az egész.Védőnő nekem azt mondta, ha láza van akkor irány az ügyelet, mert természetesen hétvége volt! :P
Én enyhén sós tört krumplit adtam neki, meg sok vizet, tápszerrel nem is próbálkoztam.Ha anyatejes, akkor passz, de szerintem az nem árthat!
Ja és akkor volt ez a hasmenéses, hányásos járvány, nálunk apa és én is elkaptam, és természetesen a lányom sem maradhatott ki a sorból...
Köszönöm a válaszokat!
Igen, lementünk a dokihoz.
Semmi különöset nem látott, azt mondta, szerinte az pociját bánthatta valami.
Azért a biztonság kedvéért kaptunk egy gyógyszert, hogy ha hányna a hétvégén, akkor adjam be neki.
De ma már semmi baja nem volt, így azt hiszem nem lesz gond.
Annyit vettem észre, hogy a kakija szúrós, erős szagú. Ilyen még sosem volt. De erre nem mondott semmit a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!