Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S. O. s. Sugárba hányt, mi...

S. O. s. Sugárba hányt, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
7,5 hós a babám.Ma evett sütőtök-sárgabarack-alma desszertet.Kb 2 órával később szopizott majd elaludt 8 körül.Nemrég arra ébred hogy sugárban hány.Még bukni sem szokott,eléggé megijedtünk.
2010. márc. 11. 21:47
 1/6 anonim ***** válasza:

találgatok:lehet hogy nem büfögött és így kilöködött.

Ha nem sír szépen alszik nics láza nem nagy a baj.

2010. márc. 11. 21:56
 2/6 anonim ***** válasza:
A surgába hányás az nem játék,és nnincs csak úgy magától Esetleg nem sokat evett,mert hát a 2 óra az nem valami sok.Főleg hogy a vegyi gyümi amit írtál, sütötök,meg sárga barack,rá tejcsi,hát nem tudom nekem kicsit szokatlan,én tutti szaladnék a wc-re. Lehet hogy csak ez volt a baj. Reggel ha nem lessz baja éjszaka,akkor máskor ne adj neki estére ilyen kemény vegy gyümit majd tejcsit rá. Vagy evett már korrábban is ilyen kemény kaját éjszakára?
2010. márc. 11. 22:04
 3/6 A kérdező kommentje:
5 óra körül ette a sárgabarackos bébidesszertet.Most előszőr kapott ilyet,de azt hiszem utoljára:((
2010. márc. 11. 22:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem a kisfiam 2 hetesen csinalt ilyet, nyomor es vekonybel kozti izom tul szoros volt neki. Viszont ezt kinovik (az enyemet megoperaltak), ennyi idosen mar biztos nem az a baja. Akkor minden orvos, aki megvizsgalta, azt mondta, hogy a sugarban hanyas nem jatek. Nem tudom, mi baja lehet a babadnak, de szerintem vidd el orvoshoz!
2010. márc. 11. 23:04
 5/6 anonim ***** válasza:
elképzelhető, h beteg lesz. vmi vírus, ilyesmi. érdekes, mert a fiam 22 hónap alatt 1szer náthás volt, annak a tipikus tünetei voltak csak. 1szer viszont 3 napos láza volt: mielőtt belázasodott, előtte este sugárban hányta a tápszert, pedig bőven elmúlt már 1,5 éves is akkor. szóval figyelgesd...
2010. márc. 12. 07:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk tegnapelőtt volt ez a 4,5 hós babámmal,de nálunk mindent kihányt.Féltünk,hogy ki ne száradjon,ezért bevittük a kórházba és ott adtak neki infúziót.6 helyen szúrták meg,mert vért is vettek.Nagyon bánom,hogy bevittük,mert nagyon megkinozták,de este saját felelősségre elhoztuk.
2010. márc. 12. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!