S. O. s. Sugárba hányt, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
7,5 hós a babám.Ma evett sütőtök-sárgabarack-alma desszertet.Kb 2 órával később szopizott majd elaludt 8 körül.Nemrég arra ébred hogy sugárban hány.Még bukni sem szokott,eléggé megijedtünk.2010. márc. 11. 21:47
1/6 anonim válasza:
találgatok:lehet hogy nem büfögött és így kilöködött.
Ha nem sír szépen alszik nics láza nem nagy a baj.
2/6 anonim válasza:
A surgába hányás az nem játék,és nnincs csak úgy magától Esetleg nem sokat evett,mert hát a 2 óra az nem valami sok.Főleg hogy a vegyi gyümi amit írtál, sütötök,meg sárga barack,rá tejcsi,hát nem tudom nekem kicsit szokatlan,én tutti szaladnék a wc-re. Lehet hogy csak ez volt a baj. Reggel ha nem lessz baja éjszaka,akkor máskor ne adj neki estére ilyen kemény vegy gyümit majd tejcsit rá. Vagy evett már korrábban is ilyen kemény kaját éjszakára?
3/6 A kérdező kommentje:
5 óra körül ette a sárgabarackos bébidesszertet.Most előszőr kapott ilyet,de azt hiszem utoljára:((
2010. márc. 11. 22:23
4/6 anonim válasza:
Nekem a kisfiam 2 hetesen csinalt ilyet, nyomor es vekonybel kozti izom tul szoros volt neki. Viszont ezt kinovik (az enyemet megoperaltak), ennyi idosen mar biztos nem az a baja. Akkor minden orvos, aki megvizsgalta, azt mondta, hogy a sugarban hanyas nem jatek. Nem tudom, mi baja lehet a babadnak, de szerintem vidd el orvoshoz!
5/6 anonim válasza:
elképzelhető, h beteg lesz. vmi vírus, ilyesmi. érdekes, mert a fiam 22 hónap alatt 1szer náthás volt, annak a tipikus tünetei voltak csak. 1szer viszont 3 napos láza volt: mielőtt belázasodott, előtte este sugárban hányta a tápszert, pedig bőven elmúlt már 1,5 éves is akkor. szóval figyelgesd...
6/6 anonim válasza:
Nálunk tegnapelőtt volt ez a 4,5 hós babámmal,de nálunk mindent kihányt.Féltünk,hogy ki ne száradjon,ezért bevittük a kórházba és ott adtak neki infúziót.6 helyen szúrták meg,mert vért is vettek.Nagyon bánom,hogy bevittük,mert nagyon megkinozták,de este saját felelősségre elhoztuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!