Babám 3hónapos, és ma reggel szopi után sugárba jött ki belőle minden. Ilyet még nem csinált?
Figyelt kérdés
láza nincs,nem nyűgösebb a szokásosnál,szerintetek mi lehetett?nagyon megijedtem?2010. okt. 15. 07:41
1/7 anonim válasza:
Lehet túlgyorsan szopitott és sok levegőt szívott be ,és a büfizéskor (ha volt) szegényböl kijött a tej is ! Várj a következő etetésig próbáld büfiztetni közbe de ha akkor is kijön menj el vele dokihoz!
2/7 anonim válasza:
Szerintem jó ha látja doki..Nem tom mi lehet a baj,de az tuti hogy nem normális ez..Ha nincs láza akkor meg pláne nem...
3/7 A kérdező kommentje:
igen ez büfivel együtt jött ki
2010. okt. 15. 08:17
4/7 anonim válasza:
07.57 vagyok akkor lehet tényleg ,hogy túl mohon szopizott és a sok levegővel együtt jött ki a tej is ! Probáj szünetet tartani szopizás közbe és büfiztesd meg hátha csak ez a baj!
5/7 anonim válasza:
A sugárhányás (ha valóban az volt) az soha nem normális!
Én a helyedben megmutatnám a gyerekorvosnak, Ő jobban meg tud nyugtatni, mint mi!
6/7 anonim válasza:
Ez nálunk is elő fordult már.Ha a következőnél is előfordul menj le a dokihoz.Nálunk egyszerűen csak nem nyelt jól a baba és a pociját véletlen meg nyomhattam.úgy foghattam meg.Ráadásul mi gyógyszert szedünk és így még azt is ki hányhatja.Nekem ez az elsőnél para volt.De már alig fordul elő.
7/7 A kérdező kommentje:
azóta nem hányt
2010. okt. 15. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!