Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen árkategóriájú babakocsi...

Milyen árkategóriájú babakocsitok van?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdem, egy másik témában van egy hasonló kérdés és elgondolkoztatott. Azt is megírnátok, hány gyereketek van és a mostani kocsitok hányadik variáció?
2011. dec. 22. 15:34
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Ismét egy jellemző magyar vonás. Aki 20 ezernél többet költ valamire, azt egyből lepontozzák!
2011. dec. 23. 11:29
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Off. 27. vagyok, kedves 29., köszi, szerencse, hogy léteznek még ilyen intelligens emberek, mint Te, akik nem pontozzák le és ítélik el azokat, akik drágább babakocsit vettek, azért, mert nekik esetleg nem lehet.

De látjátok, már a válaszom megírásában is benne van, hogy biztosan le leszek pontozva, és lám...! :)) Nem lepődtem meg! A lepontozóknak üzenem, hogy szánalmasok és irigyek vagytok és csak jót nevetek rajtatok!:)) És annyi agyatok nincs mint egy marék molylepkének, meg tudjátok mondani értelmesen miért pontoztatok le? Talán nem a kérdező kérdésére válaszoltam? Lett volna értelme leírnom, hogy 10ezres babakocsink van,mikor nem ez a valóság? Én mindig őszintén és tisztességesen éltem, nem vagyunk vállalkozók, minden fillérért megdolgoztam és tanultam, meg tudtam venni a drágább kocsit, mert azt szerettem volna, és akinek ez csak szimplán nem tetszik, csak sajnálni tudom!

Ja és lehet megint lepontozni!:))

2011. dec. 23. 11:33
 33/36 A kérdező kommentje:

Húha, most néztem be, köszönöm a sok választ! :)

Aki meg lepontozta a válaszokat, egy szerencsétlen hülye, valószínűleg. Mint említettem, nekem aztán tök mindegy, ki mire és mennyit költ, viszont érdekelt, hogy miért. Nagyon sajnálom, hogy úgy érzi valaki, hogy le kell pontoznia, akinek drága a kocsija. Nyilván irigy.:)

A használtról annyit, hogy abszolút megértem, aki nem akar használtan semmit. Az első 2 kocsit én is újan vettem, de a harmadik járgányért sajnáltam a pénzt. Használtan találtam egy nagyon jót, de bevallom, izgultam, hogy rendben legyen. Ha nem kaptam volna így, szívtam volna a fogam, de megveszem újan, mert nekem csak az kellett. Kitapasztaltam korábban, mire van szükségem igazán.

Mégegyszer nagyon köszönöm mindenkinek!

2011. dec. 23. 12:26
 34/36 anonim ***** válasza:

7 hetes a 3. babám.

az első kettővel rengeteg kocsit kipróbáltam.

Az első kocsi elkapkodva lett vásárolva ( az izgalom stb...)

Borzasztó, nagy batár, csúnya stb... volt.

Nagyon megbántam, gyorsan el is adtam :)

Utána sok kocsit vettem használtan, de kifejezetten jó állapotúakat kerestem ÉS sokszor volt nagy szerencsém.

Pl. a Citadella mellett lakott egy anyuka, aki kb. 3 hónap használat után eladta a kocsiját 50.000 ft-ért amit 3 hónappal azelőtt vett 210.000 FT-ért.

Szerencse és sok kutatás kell hozzá, de nekem párszor sikerült.

Most a 3. babának új kocsit vettünk, hordozó, mózes, isofix-es talp (mert rengeteget utazunk autóval)

Cakk-pakk 140.000 Ft volt, de masszív, kényelmes. Nem kicsi, de nem fog szétesni fél év után.

HA lesz 4. babán, akkor ő is ezt a kocsit fogja használni.

2011. dec. 28. 15:16
 35/36 anonim ***** válasza:

Nekünk drága kocsink van,de nagyon ügyesen vettem!

Az első csemeténknek csak a sportrészt és a vázat vettük 95000-ért!Csak ebben nem ordított aboltban...Fél éves volt ekkor...

Az első egy 30000es retrus volt,soha nem aludt benne,de soha...

A drága concordban első sétán elaludt :)

Mikor terhes lettem akicsivel,5 hetes voltam,mikor leakciózták hozzáa mózest pesten (ugyan olyan színben) megvetettem a férjemmel 10000 volt!

Aztán vettem hozzá egy ugyanolyan színű hordozót 14-ért!

Szóval a 270000es szetett összeraktam 119-ért,és csak a hordozó volt használt!

Simán bírnáa 3. gyerkőcöt is de sajna nem lesz!

Imádom a kocsit,bár először nem akartam engedni a férjemnek,hogy ennyit adjunk érte,de valóban megérte!

2012. júl. 20. 20:59
 36/36 anonim ***** válasza:
Nekünk Pierre Cardin 682 multifunkciós van! 74ezer volt.Teljesen új!Fontos volt, hogy könnyű legyen, kis helyen elférjen, de mégis kényelmes legyen a babának.Engem őszintén szólva lenyűgöznek ezek a többfunkciós babakocsik.Minden van hozzá és így nem kell már többet babakocsi vásárlással foglalkozni.
2012. júl. 20. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!