Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen árkategóriájú babakocsi...

Milyen árkategóriájú babakocsitok van?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdem, egy másik témában van egy hasonló kérdés és elgondolkoztatott. Azt is megírnátok, hány gyereketek van és a mostani kocsitok hányadik variáció?
2011. dec. 22. 15:34
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
travel-system kocsink van. 50 ezerért vettük. első kisbabánk és imádja a babakocsit!
2011. dec. 22. 19:56
 22/36 anonim ***** válasza:
Az újszülött kocsink 45000 Ft volt, a sportkocsi 25000. Nem cserélgettünk, nekünk bevált. Kisfiamat végig kiszolgálta, most a 2. babánk használja.
2011. dec. 22. 20:47
 23/36 anonim ***** válasza:
67%

Bocs OFF lesz:

Nem tudom kinek szúrta a csőrét, hogy lemertem írni: semmit nem veszek használtan !?!

De mindegy is, ez legyen élete(tek)d legnagyobb gondja :)

Ha megtehetem, hogy mindent megvegyek a gyerekemnek, akkor miért ne tenném?! Nem kötelező csak használt holmit venni...

Kellemes ünnepeket :]

2011. dec. 22. 20:49
 24/36 anonim ***** válasza:
2 babakocsink van, egy batár, nehéz, ámde nagyon kényelmes lengyel multifunkciós 60.000ft, na ez 20év múlva is babakocsi lesz, de megszakadok, míg cipelem lépcsőn. És van egy szaladgálós ernyőre csukhatós újonnan 40.000, én 15.000ért vateráztam.
2011. dec. 22. 21:12
 25/36 anonim ***** válasza:
Nekünk egy ABC Desing 3TEC babakocsink van. A férjemmel egy munkahelyünk volt és a főnökünktől kaptunk ajándékba babakocsira pénzt, így "csak" 25ezerrel pótoltuk ki.
2011. dec. 22. 21:17
 26/36 anonim ***** válasza:
69%

Minden tartozékkal a végére 360.000 lett./mózes,hordi,napernyő,pohártartó../nagyon megtetszett,a következő baba majd örökli.

Első variáció,első baba.

2011. dec. 22. 21:48
 27/36 anonim ***** válasza:
72%
Az első babakocsink 150e volt, de nagyon nem vált be sajnos, aztán vettünk egyet 250e-ért, azt nagyon szeretem, nekem mindenben tökéletes. Majd biztosan kapom a lepontozásokat, mint általában az ilyen válaszolók kapnak, de én vállalom és a kérdésre válaszoltam.
2011. dec. 23. 01:28
 28/36 anonim ***** válasza:

5 éve, a nagyobbik fiam születésekor vettünk egy új Graco Quattro Tour-t, mindennel együtt 80e Ft volt akciósan a Brendonban.

Kb. 2 évet használtuk, majd 1 évet pihent és most ismét 2 éve használjuk a kicsivel. Egy percig sem bántam meg, hogy ezt vettük. Semmi baja és szerintem 30-ért simán el tudom még adni.

Többször is akartam venni egy kisebb-könnyebbet másodiknak, de egyszerűen nem találtam olyat, amelyik ilyen kényelmes és strapabíró lett volna. Még az annyira istenített 40ezres Peg Perego Aria is csak nyeklett-nyaklott, kész rémálom volt tolni!

Szóval nálam az ár/érték arány 10/10-es!

2011. dec. 23. 08:06
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan!!! Miért pontozzátok le azokat, akik drága babakocsit vettek??? Ha megtehetik miért ne vennék meg! Én is megvenném,ha megtehetném, de sajnos nem tehetem. Irigy, butaság. Biztosan megdolgoztak azért, hogy megengedhessék maguknak! Mindenkinek ott a lehetőség!
2011. dec. 23. 09:03
 30/36 anonim ***** válasza:

ABC Design 3 Tec van! Tokkal-vonóval együtt, ha jól tudom kb. 120 ezer körül volt (apuéktól kaptuk). Elég sok babakocsit toltam már a barátnőim körében, komolyan mondom,hogy ez a legjobb. Ők is ezt mondják. Persze az sem minden,hogy milyenek a körülmények. Nem annyira kicsi maga a váz, tehát kisebb autóba problémás lehet berakni.

Emeletes házban pedig én nem merném a tárolóban hagyni. Nem kell tömegkezlekednünk, tehát nem tudom arra ideális lenne-e!

De könnyű, tolni egy álom, arra megy amerre akarom. Jó a hordozója is, nagyon stabil minden része!

2011. dec. 23. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!