Milyen árkategóriájú babakocsitok van?
Bocs OFF lesz:
Nem tudom kinek szúrta a csőrét, hogy lemertem írni: semmit nem veszek használtan !?!
De mindegy is, ez legyen élete(tek)d legnagyobb gondja :)
Ha megtehetem, hogy mindent megvegyek a gyerekemnek, akkor miért ne tenném?! Nem kötelező csak használt holmit venni...
Kellemes ünnepeket :]
Minden tartozékkal a végére 360.000 lett./mózes,hordi,napernyő,pohártartó../nagyon megtetszett,a következő baba majd örökli.
Első variáció,első baba.
5 éve, a nagyobbik fiam születésekor vettünk egy új Graco Quattro Tour-t, mindennel együtt 80e Ft volt akciósan a Brendonban.
Kb. 2 évet használtuk, majd 1 évet pihent és most ismét 2 éve használjuk a kicsivel. Egy percig sem bántam meg, hogy ezt vettük. Semmi baja és szerintem 30-ért simán el tudom még adni.
Többször is akartam venni egy kisebb-könnyebbet másodiknak, de egyszerűen nem találtam olyat, amelyik ilyen kényelmes és strapabíró lett volna. Még az annyira istenített 40ezres Peg Perego Aria is csak nyeklett-nyaklott, kész rémálom volt tolni!
Szóval nálam az ár/érték arány 10/10-es!
ABC Design 3 Tec van! Tokkal-vonóval együtt, ha jól tudom kb. 120 ezer körül volt (apuéktól kaptuk). Elég sok babakocsit toltam már a barátnőim körében, komolyan mondom,hogy ez a legjobb. Ők is ezt mondják. Persze az sem minden,hogy milyenek a körülmények. Nem annyira kicsi maga a váz, tehát kisebb autóba problémás lehet berakni.
Emeletes házban pedig én nem merném a tárolóban hagyni. Nem kell tömegkezlekednünk, tehát nem tudom arra ideális lenne-e!
De könnyű, tolni egy álom, arra megy amerre akarom. Jó a hordozója is, nagyon stabil minden része!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!