Milyen árkategóriájú babakocsitok van?
Az első kocsink egy kunert vip volt, 54.000 ft a hordozóval együtt. Egy évig használtuk, szerettem.
Most nyáron egy pierre cardin esernyőkocsit nyúztunk, ezt használtan vettük 7000 ftért.
Mivel a második babával nagyon gyorsan terhes lettem, és nagyon hosszú sétákat teszünk a gyalogosan még nem biztonságosan közlekedő fiammal, használtan vettem egy ABC Design testvérkocsit, 30.000 ftért. (újonnan 70-80 ezer körül mozog az ára) Pár hete használjuk, elégedett vagyok vele.
A mi babakocsink horror árú újonnan, kb 160-170 ezer. Soha nem adnék ennyit egy babakocsiért, még ha megtehetném is, annyira sajnálnám ezt a rengeteg pénzt kiadni:)
Szerencsére nagyon kedves barátainknak nincsenek ilyen gondjaik, így tőlük vettük 50 ezerért, szinte vadi újan, mert egy fél évig használták csak:D
Első gyermekünk (lány), 5 hónapos, első variáció.
Hordozóval minden kiegészítővel együtt vettük 52 ezerért.
Itt sokan 'fújolták' a márkát, de nekünk semmi bajunk a 'gépezettel' szerencsére.
Fél év múlva pedig váltunk, amikor már nem kell kifejezetten vízszintesig dönthető.
Emeleten lakunk, lift nélkül, így fontos volt, hogy könnyen fel-le hurcolásszam, és hogy tovább ne kelljen foglalkozni a babakocsi kérdéssel tovább (milyen kiegészítő illeszthető hozzá, egyebek), ill. külön sportkocsit venni majd később...., ezért multifunkciósat választottam.
Szempont volt még, hogy vázról könnyen le-felpattintható legyen a mózes, hordozó és a sportrész.
Mivel egyedül intézem a dolgokat, bevásárlást is, nagy kosár kell.
Városban lakunk, de fontos, hogy a nagyinál az almásban is tudjunk közlekedni :)
Szóval ezért választottam aluminiumvázas, könnyen fel-lepattintható, könnyű, és stabil, nagy kosarú kocsit.
99 000.- volt akcióban tavasszal.
Lábzsákok, esővédő, pelenkázótáska, szúnyogháló, minden van hozzá...levehető, mosható a huzata, fényvisszaverő csíkokkal...tarara...
Maximálisan meg vagyok vele elégedve, egy ujjal is tudom irányítani :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!