Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen árkategóriájú babakocsi...

Milyen árkategóriájú babakocsitok van?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdem, egy másik témában van egy hasonló kérdés és elgondolkoztatott. Azt is megírnátok, hány gyereketek van és a mostani kocsitok hányadik variáció?
2011. dec. 22. 15:34
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Viszonylag drága kocsink van - vagyis újonnan az, de használtan vettük: Peg Perego Pliko P3. Azért ezt vettük, mert mindent tud, ami nekünk kell: könnyű, bolygósítható kerekű, születéstől kezdve használható végig, könnyű használni stb. És tudom, hogy vannak hasonló kocsik sokkal olcsóbban, de mivel több gyerekre terveztük, így úgy gondoltuk, hogy inkább legyen egy picit drága, de bírja jól a strapát. És jól is bírja, már a harmadik gyerkőc használja, és tökéletesen jól működik. Ez az első babakocsink és nagyon remélem, hogy az utolsó is.
2011. dec. 22. 16:30
 12/36 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Még hozzátenném: azért is ezt választottuk, mert volt hozzá autósülés bázistalppal, amivel nem kell állandóan bekötni a kocsiba az ülést, hanem csak rá kell pattintani az talpra. És a hordozót rá lehet tenni a babakocsira, így könnyebb ha kocsival megyünk valahova.
2011. dec. 22. 16:35
 13/36 A kérdező kommentje:
Köszi :) Tényleg lehet, hogy státusszimbólum, de olyan ismerősöm is van, akinek nem fontos másban sem a márka, mégis egy vagyont költött babakocsira. Az meg a jó reklám miatt lehet talán...
2011. dec. 22. 16:39
 14/36 anonim ***** válasza:

Az első kocsink egy kunert vip volt, 54.000 ft a hordozóval együtt. Egy évig használtuk, szerettem.

Most nyáron egy pierre cardin esernyőkocsit nyúztunk, ezt használtan vettük 7000 ftért.

Mivel a második babával nagyon gyorsan terhes lettem, és nagyon hosszú sétákat teszünk a gyalogosan még nem biztonságosan közlekedő fiammal, használtan vettem egy ABC Design testvérkocsit, 30.000 ftért. (újonnan 70-80 ezer körül mozog az ára) Pár hete használjuk, elégedett vagyok vele.

2011. dec. 22. 16:42
 15/36 anonim ***** válasza:
Egy 6000ft-os graco kocsink van. Használtan vettem, mert utáltam azt amit kaptunk, és a lányom sem szerette. 2 állásba dönthető 3 kerekű (fix) és mindketten imádjuk :)
2011. dec. 22. 17:27
 16/36 anonim ***** válasza:

A mi babakocsink horror árú újonnan, kb 160-170 ezer. Soha nem adnék ennyit egy babakocsiért, még ha megtehetném is, annyira sajnálnám ezt a rengeteg pénzt kiadni:)

Szerencsére nagyon kedves barátainknak nincsenek ilyen gondjaik, így tőlük vettük 50 ezerért, szinte vadi újan, mert egy fél évig használták csak:D

2011. dec. 22. 17:40
 17/36 anonim ***** válasza:

Első gyermekünk (lány), 5 hónapos, első variáció.

Hordozóval minden kiegészítővel együtt vettük 52 ezerért.

Itt sokan 'fújolták' a márkát, de nekünk semmi bajunk a 'gépezettel' szerencsére.

Fél év múlva pedig váltunk, amikor már nem kell kifejezetten vízszintesig dönthető.

2011. dec. 22. 17:47
 18/36 anonim ***** válasza:
4%
Utolsó vagyok: vadi új gyártmány. én semmit se veszek használtan. :|
2011. dec. 22. 17:48
 19/36 anonim ***** válasza:

Emeleten lakunk, lift nélkül, így fontos volt, hogy könnyen fel-le hurcolásszam, és hogy tovább ne kelljen foglalkozni a babakocsi kérdéssel tovább (milyen kiegészítő illeszthető hozzá, egyebek), ill. külön sportkocsit venni majd később...., ezért multifunkciósat választottam.

Szempont volt még, hogy vázról könnyen le-felpattintható legyen a mózes, hordozó és a sportrész.

Mivel egyedül intézem a dolgokat, bevásárlást is, nagy kosár kell.

Városban lakunk, de fontos, hogy a nagyinál az almásban is tudjunk közlekedni :)

Szóval ezért választottam aluminiumvázas, könnyen fel-lepattintható, könnyű, és stabil, nagy kosarú kocsit.

99 000.- volt akcióban tavasszal.

Lábzsákok, esővédő, pelenkázótáska, szúnyogháló, minden van hozzá...levehető, mosható a huzata, fényvisszaverő csíkokkal...tarara...

Maximálisan meg vagyok vele elégedve, egy ujjal is tudom irányítani :))

2011. dec. 22. 19:05
 20/36 anonim ***** válasza:
Első gyerek (kislány), kombi babakocsit vettünk meg egy bázistalpat 210.000 Ft volt áprilisban.
2011. dec. 22. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!