Akik egykeként nőttek fel bánták, hogy nincs testvérük? Érezték hiányát?
Figyelt kérdés
sziasztok! sajnos a lakás körülményeink nem igazán engednek meg két gyereket (a jövőben is kizárt, hogy költöznénk, a férjem a műhelyében dolgozik)
a fiam 7 hónapos és mivel nekem van tesóm, nem tudom, ő milyen ember lesz, ha tesó nélkül nő fel.
esetleg önzőbb lesz? vagy maximalistább? fog hiányozni neki a tesó? egyátalán más emberek azok akik egykén nőnek fel?
megköszönném, ha megosztanátok velem a véleményeteket és a tapasztalataitokat!
2009. máj. 19. 12:25
11/13 anonim válasza:
A lakásról meg annyit, hogy én mindig is irigyeltem még a kukások gyerekeit is, hogy milyen jó nekik, hogy van testvérük, még akkoris ha még házuk sincs meg nincs mit enniük, én inkább éheztem volna, csak testvérem lett volna :( Ne foglalkozzatok a házzal!!! Minimum egy testvére legyen!! Amúgy az előző voltam. 18éves lány
12/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok! köszi mindenkinek, hogy írt!
A helyzet az, hogy az élet megoldotta a kérdést :)
már nincs dilemmánk, ugyanis úton van a kistesó!
pedig védekeztünk. hihetetlen és most nagyon örülünk!!!
valahogy majd csak boldogulunk!!!
2009. jún. 17. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!