Tényleg nem szeretnék senkit (vagy inkább semmilyen) csoportot megsérteni, de igaz az hogy nagyon sokan abból élnek hogy örökbe fogadják a testvérük gyermekeit (és vissza, a tesó meg az övéit), s ha igen, miért engedi ezt a magyar állam?
Nem szeretnéd megsérteni azt a csoportot?
Hát én igen!
Tömegével csinálják, nehogy azt hidd, hogy egyedi eset.
Egy törvénymódosítás átfutása több év is lehet, ez a trükk pedig jelenleg megfelel az érvényben lévő jogszabályoknak
(remélem nem sokáig)
Mi ebben a rossz? A családipótlék és a segélyek a gyerekre járnak,és mindegy,hogy ki neveli!
A cigányok családszeretők,és náluk nincs árva,szülő nélküli gyerek. Ha egy pár szétválik,nem menne magyarmódra veszekedni a Bíróságra,hogy ki nevelje a gyereküket. Ebben megegyeznek egymás között. Különben is a szülők és a gyerekek is a közösségben élnek,még akkor is,ha esetleg külön laknak. Ezért mindegy,hogy a testv ér vagy a saját gyerkeiket nevelik.
A segélyezés kérdése már más dolog,azt kellen normális módon rendezni.
családszeretők pff..
inkább veszekedjünk "magyar módra" minthogy vita nélkül neveljünk bűnözőket földönfutókat. Mi magyarok leglaább a gyerekre költünk többségében és nem elvesszük előlük a kenyeret.
16:47-es!!
Aztakurrva....én tényleg nem vagyok rasszista, de amit te itt leírtál az 100 %-os MARHASÁG!!!!!
Családszeretők, és nem hagyják magukra a gyereket???!! LOl
Láttál már Mónika show-t?? A vendégek 80 %-a cigány, azoknak pedig kb. a 60-70 százaléka állami ill. volt állami gondozott, és sokszor a szüleik is már azok voltak, akkor te milyen föltétel nélküli gondoskodásról beszélsz??!! A civakodás a gyerekekért meg szintén megy náluk is rendesen......amúgy meg milyen "közösségről" beszélsz??!! Ilyen nagy "cigány-közösségek" kb. 100 évvel ezelőtt voltak, ma már teljesen másképpen működik náluk is.Látszik, h cigányokról eddig csak olvastál, de találkozni, még nem találkoztál kb. eggyel sem.
Nem utolsó sorban pedig abszolút nem értetted meg a kérdést, mert a válaszod teljesen másról szól....
Ez nem városi legenda, hanem igaz. Egy bevett és nagyon jól jövedelmező módszer, és a jelenlegi törvények ezt lehetővé is teszik sajnos. Sőt ilyenkor általában az egész csak papiron zajlik, mert a gyerek marad ott ahol van.
Szóval igaz!
Ha kell bőven hozok konkrét példákat is rá, de lényegében a fél ciganysag ezt csinálja.
Első vagyok.
Azért ezt belinkelném:
A sok primitívnek, akik első szóra/e-mailre elhisznek mindent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!