Ti gondoltatok a kisbabátokra, mikor még "tervbe sem volt véve"?
Még főiskolára járok, de olyan jó arra gondolni hogy egyszer anyuka leszek :) Sőt már most olyan jó lenne ha itt pihenhetne a mellkasomon a kisbaba :)
Ti is így voltatok vele?
Mikor meegismerkedtem a férjemmel, már akkor beszéltünk a leendő babánkról. Álmodtunk is vele. Jó érzés volt tervezgetni.
Most meg ölelgetni :)
4.vagyok.
Szerencsére van a barátom családjába kisgyerek,másfél éves.Annyira szeretem hogy az valami hihetetlen.Ő a mindenem az életem :) Nem sokára keresztfiúnk lesz.
Te hány éves vagy?
Hát, ide vagy csak azok írnak, akik gondoltak rá, vagy én vagyok az egyetlen. De én nem gondoltam rá.
Érdekes módon nagyon hamar - kb. 1 hónappal azután, hogy összejöttünk - tisztáztuk, hogy én szeretnék, gyereket, kettőt. Ő ekkor már évek óta elvált volt 2 gyerekkel 38 évesen és azt mondta, részéről rendben van.
Utána viszont én sosem gondoltam, nem álmodtam stb. a leendő gyermekeinkkel.
Ennek ellenére is boldogok vagyunk a 3 és fél éves és az 1 éves lányainkkal, akiket imádnak a nagy, 22 és 20 éves féltestvéreik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!