Mennyire borultok ki a másfél éves babátok miatt? Bővebben lent.
dettó...
imádom, de ma a világból is kiszaladtam volna...
Kitartás, lesznek még 17 évesek és akkor visszasírjuk ezeket a napokat :)
Szia!
Ha ez vigasztal, az én kisfiam sem játszott el egyedül kb. 2 éves koráig. Most is max. 20 perceket, és már keres hol vagyok? (2,5 éves).
Másfél éves kis-srácnál meg belefér, hogy állandóan Téged akar. Majd jön a híres dackorszak, amikor sokmindent csakis "egyedül" akar, na akkor meg az lesz a "baj" :) Kitartás, csak a türelem, türelem, türelem !:)
ez az én kérdésem volt pár napja...romon vagyok,mert egyszerűen semmit nem tudok csinálni mellette...de imádom!!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
:D Én már csak nevetek az ilyen dolgain.
Enyém is felmászna mindenhova, úgyhogy kineveztük egy dobozt erre a célra.
A ruhaszárítót bezárom a másik szobába, miután kiteregettünk, úgy kb fél óra alatt :D
Kaját inkább rendelek.
Napközben meg játszunk.
Az elején én is kiborultam, de most hogy lazábban veszem a dolgokat, ő is szófogadóbb lett és én is türelmesebb. Délutáni alváskor meg én is alszok (ez sokat segít)
Szia.
Az én kisfiam 1,5 éves és nálunk is ugyanez a helyzet.Az első 6 hónapunk az maga volt az áloma szopizással volt egy kis gond de azt megoldottuk.Soha nem kellett ringatni altatni,simán leraktam és elaludt.Most meg a kiságy csak porfogonak van egyálltalán nemhajlandó benne aludni.Pedig már a rácsot is levettük hátha mellá tudok ülni akkor hajlandó lesz ott aludni.Hiú ábránd volt!Igy velem alszik de már kezd nagyon "nyüg" lenni ha mondhatok ilyent a saját gyerekemmel kapcsolatban.Csukott ajtónál wc-re vagy zuhanyozni azt szintén nemtudok mert kezdödik a sírás.Hát a játékkal azzal néha elvan egyedül is addig amig rá nem jön,hogy én nem is vagyok ott és akkor már kezdi is a sirást és szalad kifelé.Nem egyszerű ez az időszak de remélem minél előbb véget ér mert néha már én is nagyon kivagyok tőle.Rossz anyának nem érzem ettöl magam.Inkább attol amikor már türelmetlen vagyok vele.Na akkor mindig azt mondom,hol az én nyugodt kisbabám kérem őt vissza!!!Aztán nagylevegő és minden megy tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!