Fiam másfél hetes és elég sárga néha a szeme, bőre. Éjszaka 5 órákat is alszik, érdemes ez miatt felébreszteni őt? Gyakoribb szoptatástól nem lesz sárga?
Szia!
Az én Babám is sárga volt, a dokinő azt mondta, éjjel hagyjam, ha alszik, nappal tukmáljam inkább. Mondjuk a Fiam 1,5-2 óránként evett nap közben, meg én vizet is adtam neki cumisüvegből. Ő az éjszakát kvázi átaludta (este 10-től reggel 6-ig), már örültem, hogy milyen jó gyerekem van, aztán ez elmúlt :-) Azóta se alszik ...
Szóval szerintem nappal kinálgasd, az éjjeleket meg élvezd, amig lehet!
enyém is sárga volt, nekem keltenem kellett 3 óránként éjjel-nappal 2 hetes korig.
ezt a doki mondta meg mikor kijöttünk a csecsemősök is kiadták.
neked nem mondott semmit a doki? szerintem ha annyira sárga akkor mondják, mondjuk az 5 óra még nem annyira vészes ha nappal sokat eszik :)
Az anyatejes babáknál nehezebben, lassabban múlik el a sárgaság. De elmúlik! Emiatt ne idegeskedj - ha idegeskedsz! :)
Viszont vízzel tényleg megkínálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!