Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy másfél éves baba tényleg...

Egy másfél éves baba tényleg "tud" már tévézni?

Figyelt kérdés
Sok hozzászólásban olvasom, hogy ilyen korú gyerek tv-zik. Az enyémet nem köti le, rá sem néz a tv-re, hiába megy mese.
2011. dec. 12. 17:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Az én fiam ebben a korban csak zenét hallgatott meg azt ha olvastam neki.Lehet hogy ezért lett 10 évesen zenész(zongorista).
2011. dec. 12. 17:41
 2/9 anonim ***** válasza:
15hós. Enyém sem tévézik. Max csak a távirányítóval rohangál. Sosem ültettem a tévé elé. Inkább olvasok neki, zenét hallgatunk, énekelek, játszunk. A tévé, amúgy is uncsi. :)
2011. dec. 12. 17:43
 3/9 anonim ***** válasza:
20 hónapos a kisfiam és csak a reklámokat nézi,a mese egyáltalán nem köti le!!egyébként egész nap zenecsatorna meg,azt nem nézi de ha jó szám van akkor táncol:)
2011. dec. 12. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:
*megy
2011. dec. 12. 17:50
 5/9 anonim ***** válasza:
14 hónapos, nem köti le a TV, viszont a forma1et nagyon szereti..kb 2 percig nézi:)
2011. dec. 12. 17:59
 6/9 anonim ***** válasza:
14 hónapos a lányom, és reggel be szoktam kapcsolni mese csatornára, mivel mutogat a tv felé! 10 percet szoktam neki engedni, addig én is feleszmélek, reggel aranyos mesék mennek! Lányom ül, és hangosan nevet, ha olyan mese figurát lát! Nagyon édes! Napközben egyáltalán nem megy a tv! Este fürcsi után megint egy 10 percet nézi, míg készítem a vacsit! Akkor is kacag, de nem magán a mesén, hanem a mese figurákon szerintem!
2011. dec. 12. 19:19
 7/9 anonim ***** válasza:
17 hónapos a kislányom de nem tvzik. ha én nézem a reklámokra felfigyel, de múgy nem
2011. dec. 12. 20:00
 8/9 anonim ***** válasza:
18 hónapos,de ha Duck tv-t lát az megbabonázza!4
2011. dec. 12. 20:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! 16 hónaposom esti rituáléjának része, amikor este fürdés előtt egy laza fél órát nézi Apával a Duck TV-t (nekünk még mindig Bebe TV). De kb. ennyi a napi tévénézés.
2011. dec. 13. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!