Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi tojást eszik/ ehet egy...

Mennyi tojást eszik/ ehet egy másfél éves baba?

Figyelt kérdés
Kislányom nagyon szereti a tojást. Főve,rántottaként,bárhogyan,és nem tudom,hogy ilyen korban is figyelni kell-e ,vagy ilyenkor már bármennyit megehet?
2011. febr. 3. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Ugy tudom, felnotteknek is a heti 2 tojast javasoljak, gondolom gyermekeknel is kb ez a mennyiseg a jo.
2011. febr. 3. 14:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Heti 3-4 darab még belefér. nekik nagyobb szükségük van a tojásban lévő anyagokra, mint a felnőtteknek (a benne lévő koleszterin pl. az agy fejlődéséhez nélkülözhetetlen.) [link]
2011. febr. 3. 14:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Nemrég tettem fel hasonló kérdést nekem is 3-4 darabot mondtak maximum:) Az én lányom 15 hós nagy tojásevő, ő rántottából simán megevett 2 tojásosat, de most így visszafogtam neki mert heti 3-4 DARAB tojás az nem olyan sok...egyszer kétszer feltétnek főzelékre, egyszer rántotta vagy főtt tojás reggelire és már kész is.
2011. febr. 3. 14:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,akkor én is korlátozom 4 db-ra,avval még akkor nem ártok.
2011. febr. 3. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!