Mit tudtok a Fantomalt nevű szerről?
A doktornéni ezt írta fel a bébimnek, mert nem akar hízni a kisasszony.
Nem mondott róla semmit, csak a kezembe nyomta a papírt( 1 e.k. a tejpépbe)
Mennyibe kerül vényre?
A neten nem sok minden van róla.
Előre is köszi: Kata
"A Fantomalt egy magas energiatartalmú, kizárólag könnyen emészthető szénhidrátot (maltodextrin) tartalmazó, édeskés ízű, por alakú tápszer. Jól oldódik hideg és meleg folyadékban egyaránt. A Fantomalttal dúsított étel vagy ital melegíthető, forralható továbbá a vele készült ételek ozmolaritása csak kis mértékben növekszik, ezért az így elkészült ételek garantáltan nem okoznak ozmotikus hasmenést."
Ennyit találtam róla.
szia!
én is ezt adom hónapok óta a babámnak. ez egy spec. tápszer, tiszta maltodextrin az egész.
a rendes tápszeréhez kell keverni, vagy bármilyen ételbe, én a főzelékbe is szoktam, és a vizébe is, mert igazából nincs íze, és tökéletesen elegyedik, nem sűrít vagy ilyesmi.
Az én babám így sem hízik túl sokat, de én adom neki rendületlenül.
Nem túl drága, kb. 5-600 Ft/doboz.
Én eleinte mindenbe raktam, a vizébe is, szerintem csináld így te is, aztán ha beindul a hízás, már nem muszáj.
Adagolása, mint a sima tápszeré, vagyis 3 lesimított adagolókanál a 100 ml kész tápszerhez.
Köszi csajok a gyors válaszokat, megpróbálkozunk vele!
Szép napot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!