Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A gynex cseppekről kinek mi a...

A gynex cseppekről kinek mi a tapasztalata érdemes-e megvenni, már 4 éve nem esem teherbe decemberben kaptam az utolsó hormonkezelést és akkor úgy gondoltam feladom most pihenek, inszemen nem voltam, ám hallottam erről a szerről, tényleg segít?

Figyelt kérdés
A férj is szedheti?
2010. aug. 19. 19:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia .Én még nem próbáltam de nagyon sok jót hallottam róla.Igen mindkettőtöknek kell szedni.Sok sikert
2010. aug. 19. 20:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem a parom nyakalt be egy uvegcsevel ket honapja, mert ferfi termkenysegre is jo hatassal van. Igaz nagy baj nincs nalunk, mert egyszer mar sikerult, csak elhalt, de most nem szerettunk volna annyit varni. Biztam benne, de nem sikerult. Kozben en szedtem a baratcserjet, ittam a cickafarkot es palastfuvet, folsav....

Mondjuk lehet en voltam a hunyo, hisz elotte 1 honappal volt missed ab-om es meg nem allt vissza a ciklusom.

Sztem egy probat meger. En pasinak inkabb a FER14-et ajanlanam.

2010. aug. 20. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!